Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP 15 noiembrie. Leii trebuie sa fie sinceri. Racii isi vor elibera sufletul

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 noiembrie. Leii trebuie sa fie sinceri. Racii isi vor elibera sufletul

Horoscop Berbec. in loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie onesti fata de ei insisi, Varsatorii trebuie sa renunte la atasament

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 13 NOIEMBRIE 2019; suntem sub influenta benefica a Lunii pline in Taur de ieri care va mai tine cel putin o saptamana. E singura Luna plina in Taur din.

HOROSCOP 15 noiembrie 2019. Zodia care are impresia ca e data la o parte

HOROSCOP Berbec. in loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Racii primesc vesti proaste, Sagetatorii mai trebuie sa astepte pentru a vedea rezultate

Berbec. Te tot intorci cu gandul intr-o perioada de demult, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci atatea griji. Problema respectiva e demult.

HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Camelia Patrascanu a prezentat joi,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 noiembrie. Destul de agitata aceasta zi. Luna este in Gemeni si vestile ne pot surprinde, iar altii sunt pe drum si drumul nu e.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Racii sunt melancolici, Varsatorii pleaca intr-o calatorie aventuroasa

Iata horoscopul zilei de azi JOI 14 NOIEMBRIE 2019; Venus, planeta iubirii, relatiilor dar si banilor, este in Sagetator si este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniste, Varsatorii trebuie sa scape de monotonia din cuplu

Berbec. Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest.

HOROSCOP rune 15 noiembrie. Fecioarele primesc in sfarsit raspunsuri, Sagetatorii primesc o mostenire

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 15 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata EHWAZ : Aceasta runa iti semnaleaza ca este o vreme de tranzitie.

HOROSCOP 13 noiembrie cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de castiguri. Fecioarele au reusite in cariera

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 noiembrie. Atentie la comunicare, mai ales dupa ora 15:00. Sa ne cantarim cuvintele, Mercur e retrograd.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii undei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )