Libnet.ro
UNICEF

15:45

ANRE a publicat lista celor care vor primi gaze ieftine de la producatori: in total 81 de firme, furnizori si consumatori, printre care si combinatele lui Ioan Niculae

Hotnews Hotnews,
 ANRE a publicat lista celor care vor primi gaze ieftine de la producatori: in total 81 de firme, furnizori si consumatori, printre care si combinatele lui Ioan Niculae

Doar 81 de companii, furnizori de gaze si consumatori industriali, sunt marii castigatori ai controversatei OUG 114/2018, care prevede plafonarea preturilor la gazele vandute de catre producatori la 68 lei/Mwh. Practic, cele 81 de firme vor primi direct gazele ieftine de la producatori, potrivit unei decizii a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Ceilalti consumatorilor industriali din Romania nu sunt atat de norocosi. Vor trebuie sa se multumeasca cu gaze mai scumpe vandute de intermediari sau din import. Cei mai mari beneficiari de gaze ieftie sunt combinatele omului de afaceri Ioan Niculae. continuă pe Hotnews

Salarii mai mari pentru mai multe categorii de bugetari. Cine sunt romanii care vor primi bani in plus

O parte dintre angajatii statului vor avea salariile marite anul acesta. Camera Deputatilor a adoptat mai multe modificari la legea salarizarii. Angajatii de la Finante si ministerul muncii vor avea sala.

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de.

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele

Horoscop saptamana 18-24 martie. Cei trei nativi care vor trece prin zile grele. Citeste mai mult pespynews. ro .

Samsung a anuntat ca televizoarele QLED din 2019 vor primi modul Ambient, un fel de Always On Display pentru TV

Samsung a anuntat ca gama de televizoare QLED din 2019 va oferi un nou mod Ambient, care va afisa continut divers, inclusiv opere de arta de renume mondial, chiar si atunci cand televizorul este oprit.

Saptamana grea pentru social-democrati. Lista pentru europarlamentare nu este definitivata. Care vor fi deciziile liderilor PSD

Se anunta o saptamana grea pentru social democrati. Lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare nu este definitivata, iar liderii partidului trebuie sa decida dacavoteazamotiunea.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil real. Model de subiecte la Romana Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro profil REAL TEHNIC. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Li.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil umanist. Avem modelele de subiecte. Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura.

Se majoreaza alocatiile.Cati bani vor primi copiii de la stat

Alocatiile pentru copii vor fi majorate, asta dupa ce Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor, ca urmare a intrarii in vigoare a legii bugetului.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Merg din bine, in mai bine

Saptamana care incepe aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC- Se apropie ziua ta de nastere, asa ca esti vedeta acestei saptamani. Esti creativa si romantica si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )