Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horoscop weekend 5-7 aprilie. Vesti teribile pentru acest nativ. Boala ii tine la pat!

Antena3 Antena3,
Horoscop weekend 5-7 aprilie. Vesti teribile pentru acest nativ. Boala ii tine la pat!

Horoscop weekend 5-7 aprilie. Vesti teribile pentru acest nativ. Boala ii tine la pat! Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

HOROSCOP weekend 6-7 aprilie. Trendul astral pentru finalul saptamanii. Daca ai rani, onoreaza-le! Hraneste-ti simturile!

HOROSCOP weekend 6-7 aprilie 2019. Zile intense DUPA Luna Noua de Vineri! Schimba-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmeaza? HOROSCOP Iata horoscopul de weekend 6-7 aprilie 2019, suntem in primele zile dupa ce a avut.

(P) Pe ce pariaza microbistii in primul weekend din Aprilie

Primul weekend din Aprilie 2019 5-7) vine cu o multime de meciuri interesante din fotbalul european, iar in cele ce urmeaza vom discuta atractiile principale din marile campionate. Bineinteles, speram ca informatiile sa.

PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Pensiile majorate ajung inainte de Paste. Maririle sunt pana la 1600 de lei

Vesti bune pentru pensionari. Pensiile majorate au plecat deja spre ei. Sunt mariri considerabile care ajung pana la 1600 de lei. Este vorba de pensionarii din grupele 1 si 2.

Vesti bune pentru fermieri. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

Vesti bune pentru fermieri: platile in cadrul viitoarei politici agricole comune nu vor fi plafonate. Decizia din cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European apara atat interesele marilor fermieri, cat si.

HOROSCOP weekend pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au zile pline de optimism, Gemenii simt magia din aer

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale: HOROSCOP BERBEC 21 martie 20 aprilie) HOROSCOP Noi zile pline de optimism incep sa rasara si saptamanile din spate dispar in neg.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Joi, 4 aprilie, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei in nord-vestul tarii, unde izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 aprilie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 2 aprilie, vremea se va raci fata de ziua precedenta, mai accentuat in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile.

HOROSCOP 3 APRILIE. Decizie majora pentru nativii unei zodii. Mare atentie!

Horoscop 3 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 3 aprilie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

HOROSCOP 3 APRILIE. Schimbari totale pentru una dintre zodii!

Horoscop 3 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 3 aprilie Berbec. Daca un plan de la care aveai mari sperante nu-si arata deja efectele visate, ar fi bine sa renunti, cel puti.

Vesti bune pentru fanii lui Juventus: Cristiano Ronaldo, apt pentru mansa tur cu Ajax din sferturile Champions League

Cristiano Ronaldo, 34 ani, jucatorul decisiv al lui Juventus in mansa retur a optimilor Champions League, autor al unui hattrick cu Atletico Madrid, va fi recuperat la timp pentru mansa tur din sferturile Champions League cu Ajax, intalnire ce este programata pe data de 10 aprilie, in Olanda, informeaza publicatia spaniola Marca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )