Libnet.ro
UNICEF

07:01

Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Antena3 Antena3,
Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Horoscop lunar dragoste FEBRUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna februarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase. continuă pe Antena3

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Gemenii isi privesc cu optimism viitorul

Reperele principale ale horoscopului Gemenilor din luna februarie 2020 sunt atitudinea ta pozitiva fata de evolutia destinului tau, exploatarea consistenta a punctelor tale forte, atractia fata de aspecte ale lumii iesite din comun, integrarea cu un fin simt al diplomatiei printre oameni, oportunitatea de a fi aplaudat la scena deschisa in plan social, o viata amoroasa in care ratiunea se impleteste cu patima, si una profesionala auspicioasa colaborarilor si avansarii.

HOROSCOP DRAGOSTE 29 IANUARIE. Gemenii trebuie sa scape de stres, Leii au discutii sincere cu partenerii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 29 ianuarie 2020. Luna pleaca azi din visatorul Pesti si reia ciclul calatoriei prin cele 12 zodii pentru urmatoarele 28 zile, revenind in Berbec. Este energia de care avem nevoie ca sa mai trecem si la treaba in aceasta saptamana si sa dam un nou start. Da, este nevoie de un start pentru ca te poti trezi dintr-un vis si ai nevoie de cateva clipe sa iti revii din doza mare de magie si romantism cu care ai fost injectat.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IANUARIE. Gemenii au parte de suprize placute, Balantele au armonie in viata de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 28 ianuarie 2020. Pregateste-te azi pentru un strop de magie! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IANUARIE. Gemenii trebuie sa evite discutiile, Varsatorii petrec o zi minunata alaturi de partener

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 27 ianuarie 2020. Venus, Marte si Neptun dau startul saptamanii intr-o nota pasionala. Un vis te cheama si te poti simti aprins, romantic sau altcineva este asa si te striga. E greu sa ramai indiferent cand exista ceva ce chiar iti doresti, dupa care tanjesti si iti este la indemana. Luna este in Pesti, deci asigura o atmosfera visatoare si incantatoare, in tot cazul lejera.

HOROSCOP februarie 2020. Pestii vor avea probleme sentimentale, iar Fecioarele se vor concentra pe munca

HOROSCOP pentru luna februarie 2020.

Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2020. Iata horoscopul general al lunii FEBRUARIE 2020. A doua luna a noului deceniu marcheaza si startul miscarilor retrograde ale anului ale caror efecte sunt analizate de specialistii in astrologie.

HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2020. Provocari noi pentru zodii - SCORPIONII traiesc la maximum

HOROSCOP complet februarie 2020. Incepe o perioada a schimbarilor.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 27 ianuarie-2 februarie. Racii trebuie sa se concentreze pe echilibru, Leii trebuie sa petreaca mai mult timp cu partenerul de viata

Iata horoscopul saptamanal 27 ianuarie 2 februarie 2020; se incheie prima luna din noul deceniu si se intampla intr-o nota optimista si iubitoare, gratie ajutorului dat de activitatea mai puternica a planetei Venus ce se ocupa de relatiile noastre, de dragoste si de bani.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Taurii devin mai indrazneti si mai flexibili in integrarea cu cei din jur

Horoscopul Taurului din luna februarie 2020 anticipeaza intensificarea relationarii cu amicii veritabili, de incredere, o relansare spectaculoasa, avantajoasa, in sfera sociala, si o viata sentimentala implinita de intimitate sau presupunand depasirea unor bariere interioare.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le intereseaza

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiti de o relationare armonioasa cu oamenii, alegi graul de neghina in legaturile de parteneriat, esti impulsionat sa-ti dezvalui semnificatii ascunse ale lumii, traiesti din plin deliciile existentei, ai o viata sentimentala caracterizata de o minunata profunzime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )