Libnet.ro
UNICEF

15:45

HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura in luna mai. Au noroc in toate planurile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura in luna mai. Au noroc in toate planurile

Luna mai va sta pentru multi nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine in toate, chiar daca ocazional vor intampina si unele neplaceri. Taur in aceasta luna,iti vei. continuă pe Antena3

HOROSCOP luna mai. Berbecii debordeaza de sinceritate, Racii au emotii puternice

A cincea luna a anului se anunta plina de schimbari pentru anumite zodii. HOROSCOP BERBEC Luna mai se anunta a fi una benefica in zona comunicarii. Esti din ce in ce ma sincer cu cei din.

HOROSCOP RUNE pentru luna mai 2019, cu Mihai Voropchievici. Previziunile runelor pentru fiecare zodie

Runele pentru luna mai, prentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici. HOROSCOP BERBEC pentru luna.

VREMEA. Prognoza meteo din batrani pentru luna mai

VREMEA din batrani, cu MihaiVoropchievici. Luna mai debuteaza cu vreme frumoasa. VREMEAin perioada 1-4 mai este senin, vremea este frumoasa. Din data de 5 pana in 9 e racoare, din 10 pana i.

Be EU. Alege-ti viitorul! Mesajul Parlamentului European pentru alegerile din luna mai

Sabina Iosub a prezentat, joi, la Be EU, cel mai recent clip de promovare al alegerilor europarlamentare, din luna mai a acestui an. Parlamentul European indeamna la vot si la un vot responsabil, mergand pe.

HOROSCOP. Zodiile celor 12 apostoli ai lui Isus. Ce semn avea Iuda

Cifra 12 este un numar puternic nu doar in astrologie, ci si in religie. Dupa cum se stie, tot atatia apostoli a avut si Iisus Hristos. Astroloaga Tiara Starr a aflat care sunt zodiile ucenicilor.

Telefoanele Huawei care vor primi cea mai importanta actualizare

Huawei a lansat la final de martie un telefon nou: P30 Pro. Odata cu acesta a introdus si interfata EMUI 9. Merge mai departe si actualizeaza si alte dispozitive. 1 de la Huawei este o.

Corporate Report: De la marii producatori, care pun pariuri tot mai mari pe vehiculele electrice

In 1900, o treime din masinile din America mergeau pe volti. Apoi, petrolul a inceput sa tasneasca in Texas. Mai ieftina decat bateriile si mai usor de completat in rezervoare, benzina a alimentat expansiunea automobilelor produse in serie. De atunci, costurile si grijile pentru autonomia redusa au mentinut vehiculele electrice VE) intr-o nisa. Tesla, care a facut ca bateriile sa devina din nou sexy in ultimul deceniu, a produs anul trecut numai 250. 000 de unitati, o fractiune din ce arunca anual pe piata Volkswagen si Toyota. Pentru fiecare din cele cam doua milioane de VE si hibride cu incarcare care combina bateriile cu motoare cu ardere interna - MAI) vandute in 2018, producatorii au facut 50 de masini pe benzina sau motorina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )