Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Berbecului. Nimic nu le merge bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Berbecului. Nimic nu le merge bine

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor fi afectate grav. HOROSCOP TAUR - Tot ce iti doresti este sa fii singura si lasata in pace. Nu reusesti sa te concentrezi si nu vrei sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. isi indeplinesc toate dorintele

Saptamana care tocmai incepe aduce numai bucurie pentru aceste trei zodii. Totul le merge perfect. HOROSCOP RAC- Esti pregatita sa-ti intinzi aripile si sa zbori. Esti gata de noi aventuri. Vrei sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana cu ghinion. Nimic nu le merge bine

Aceasta saptamana este cu ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Iata ce li se intampla. HOROSCOP TAUR- Te simti antisociala si nu vrei sa auzi de nimeni si de nimic. Tot ce iti doresti este sa.

Adam Schiff: Alegerile care vor avea loc in 2020 vor fi extraordinar de vulnerabile

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, Adam Schiff, a declarat marti ca alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, vor fi extraordinar de vulnerabile, relateaza Mediafax citand Reuters.

HOROSCOP. Top trei zodii care vor avea noroc in dragoste in 2019. isi vor gasi sufletul pereche!

HOROSCOP Rac Nativii Rac au parte de o perioada foarte buna in ceea ce priveste zona amoroasa. Sunt sanse mari ca acestia sa isi gaseasca sufletul pereche, acea persoana intelegatoare, rabdatoare.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

HOROSCOP 13 MARTIE. Varsatorii vor avea parte de schimbari, Gemenii au probleme cu banii

HOROSCOP Ziua de 13 vine cu vesti incredibile pentru anumite zodii, care vor avea parte de mult noroc. Iata care sunt norocoasele zilei de 13 martie. HOROSCOP Berbec Aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii

Acestea sunt zodiile care nu sunt deloc geloase in relatii. HOROSCOPSagetator. Daca exista o caracteristica definitorie a Sagetatorului, atunci este intensitatea cu care pretuieste libertate.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )