Libnet.ro
UNICEF

15:30

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Antena3 Antena3,
Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si. continuă pe Antena3

Cel mai vechi spital din judetul Ialomita se modernizeaza. Unitatea medicala din Tandarei, reabilitata cu 11 milioane de lei

Autoritatile locale din Tandarei au in plan modernizarea spitalului orasenesc, una dintre cele mai vechi unitati medicale din judetul Ialomita.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

Laserul de la Magurele a atins puterea maxima: La ce poate fi folosit cel mai puternic laser din lume

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere 10 PW a anuntat Guvernul. Tehnologia de peste 300 milioane de euro poate duce la inlocuirea tehnologiilor costisitoare din domeniul energiei sau influenta domenii precum imagistica medicala si metodele de tratament al cancerului.

Raiffeisen Bank Romania a obtinut cel mai mare profit din istorie in 2018

Raiffeisen Bank Romania a incheiat anul 2018 cu un profit de 881 milioane de lei, echivalentul a 189 milioane de euro, cu 79% mai mult decat in 2017, cand a inregistrat un profit net de 491 milioane de lei,.

BVB/ PRIME TRANSACTION: Cel mai redus rulaj din ultimele sase luni

Aprecieri pe linie pentru indicii bursei Prima sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a iesit in evidenta printr-un rulaj anemic, de doar 13,34 milioane de lei, cu mult sub media zilnica consemnata in acest an, de 46,41 milioane de lei, circa o treime din lichiditate fiind asigurata de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Postul Pastelui 2019. A inceput cel mai greu si cel mai lung post din an

Postul Pastelui 2019. A inceput Postul Pastelui 2019! Pentru credinciosii ortodocsi a inceput Postul Pastelui care va tine 40 de zile, pana pe 28 aprilie. Postul Pastelui 2019. in aceasta.

BOMBA in Ortodoxie: Cel mai CAUTAT PREOT din Romania a fost gasit! Care este starea parintelui in aceste momente. HALUCINANT ce i s-a intamplat... (FOTO)

Veste bomba chiar la inceputul postului ortodox! Dupa o absenta de cateva luni, parintele Hrisostom Filipescu a revenit in Romania si s-a intors la Manastirea Secu. Acest lucru a fost confirmat de.

IN ULTIMELE PATRU LUNI: Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel

Pretul petrolului Brent a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )