Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al SCORPIONULUI. Totul le merge pe dos

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al SCORPIONULUI. Totul le merge pe dos

Zodia Scorpionului nu aZodia Scorpionului nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. duce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Te simt depasitde tot ti se. continuă pe Antena3

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs.

Stirile originale, prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare

Continutul original va avea prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare, aceasta fiind o veste cu adevarat buna atat pentru producatorii de stiri cat si pentru consumatori. Google va modifica algoritmul pe baza carora sunt afisate si ordonate stirile in cadrul motorului de cautare, astfel incat materialele originale si ample sa fie plasate cat mai sus. Google a anuntat ca va aduce, din nou, modificari importante algoritmului pe baza caruia apar stirile in motorul sau de cautare, promitand sa avantajeze site-urile care publica primele stirile sau reportajele pe un anumit subiect. Ca in multe alte domenii, Google va folosi inteligenta artificiala pentru a face acest lucru. insa, cum inteligenta artificiala nu este deocamdata suficient de inteligenta pentru a analiza si intelege singura continutul unei stiri, aceasta va fi ajutata pas cu pas de oameni.

Clinica pentru mari arsi de la Iasi, inaugurata saptamana trecuta, ar putea fi functionala cel mai devreme la finalul lunii noiembrie, dupa ce se vor face angajari

Clinica Marelui Ars de la Iasi, inaugurata acum o saptamana in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea fi functionala cel mai devreme la finalul lunii noiembrie, dupa ce se vor face angajari, scrie Ziarul de Iasi. Jurnalistii ieseni scriu ca, in ciuda asigurarilor date de conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, Sectia de Chirurgie Plastica, microchirurgie reconstructiva si arsi nu este 100% functionala.

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile Primaria Capitalei: Vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile, situatia provocand disconfort persoanelor cu mobilitate redusa. Pasajul si scarile rulante sunt in administrarea Primariei Capitalei, iar institutia a transmis intr-un raspuns adresat la solicitarea HotNews. ro ca acestea se afla in revizie, la recomandarea ISCIR si vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare.

Salariul minim majorat din 2020 si firmele private care il vor resimti mai greu

Doi reprezentanti ai patronilor romani, din zona firmelor mici si mijlocii, dar si mari, au comentat, pentru StartupCafe. ro, intentia guvernului demis de a creste iarasi salariul minim pe economie, din 2020, de la 1263 de lei net la 1363 lei pe luna, pentru lucratorii fara studii superioare, si de la 1413 lei la 1563 lei pentru angajatii cu facultate. Firmele private din anumite domenii, unde salariul minim este mai raspandit, vor resimti cel mai mult cresterea remuneratiei minime.

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Aproximativ 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor

Este cel mai cautat domeniu al momentului si pare ca acest lucru nu se va schimba prea curand, arata rezultatele celui mai recent studiu derulat de eJobs Romania si biblioteca publica Bookster, care plaseaza IT-ul nu doar in topul preferintelor actuale ale candidatilor, dar si in lista pentru urmatorii ani. Asta nu doar pentru ca IT-istii au cele mai mari salarii din piata, ci si pentru ca oportunitatile de angajare cresc de la an la an, atat in tara, cat si in strainatate.

Amenzi uriase pentru posesorii de animale. Ce trebuie sa declari la stat in cel mai scurt timp

Vesti noi pentru posesorii de animale! Statul le va da amenzi cuprinse intre 500 si 1. 000 de lei, daca proiectul va fi aprobat. Ce trebuie sa declare imediat la stat? Amenzi usturatoare pentru posesorii de animale Primaria Capitalei doreste sa demareze un proiect care ii vizeaza pe posesorii de animale. Cine va refuza sa declare .

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Anca Dumitra a pus mana pe un rol aparte fata de ceea ce a putut sa joace pana acum. Celebra actrita din las Fierbinti a fost distribuita intr-o drama care va urma sa fie difuzata pe postul britanic BBC. Ce personaj deocheat interpreteaza? Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti Frumoasa actrita din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )