Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis. incepe o perioada magica

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis. incepe o perioada magica

Sarbatorile aduc bucurie pentru trei dintre semnele zodiacale. Iata despre cine este vorba. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor fi nefericite de Craciun

HOROSCOP Luna cadourilor aduce in general fericire si armonie in sufletul fiecarui om. Din pacate insa, pentru unele zodii lucrurile nu vor sta la fel de bine. in loc sa se bucure alaturi de clipele de bucurie alaturi de cei dragi, unii nativi vor avea parte de un Craciun asa cum nu si-ar fi dorit. Iata care sunt ghinionistii! .

Vouchere de vacanta. Ce valoare vor avea in 2020

Guvernul Orban a anuntat ce valoare vor avea voucherele de vacanta in 2020.

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

GATA, S-AU SCHIMBAT toate REGULILE! Toti ROMANII care vor iesi LA PENSIE, in 2020, trebuie sa AFLE MODIFICARILE RADICALE!

S-au schimbat regulile pentru cei care vor sa iasa la pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a vrut sa se afle chiar de la ea. incepand de anul urmator, cei care se pensioneaza vor trebui sa.

Contribuabilii care vor stergerea penalitatilor trebuie sa-si achite datoriile pana luni

Contribuabilii cu datorii la stat scadente in 31 decembrie 2018, care vor sa beneficieze de anularea penalitatilor de intarziere la plata restantelor, trebuie sa depuna cereri in acest sens si sa-si plateasca datoriile principale, pana luni, 16 decembrie.

HOROSCOP. incepe sezonul Capricornului. Aceste zodii vor avea o perioada exceptionala

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc.

HOROSCOP. incepe sezonul Capricornului. Aceste zodii vor avea cea mai proasta perioada

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada foarte proasta. Au ghinion pe toate planurile.

Horoscop 2020 pentru toate zodiile. Nativii care vor da lovitura pe toate planurile - Fecioarele isi schimba cariera

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Zodiile pentru care finalul de DECEMBRIE aduce cosmaruri. Nimic nu le merge cum trebuie

Ultima luna a anului aduce tristete pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )