Libnet.ro
UNICEF

06:45

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al BALANTEI de cosmar

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al BALANTEI de cosmar

Pe 23 septembrie, Soarele a intrat in zodia Balantei. Acest fenomen aduce nefericire si suparari pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te consumi pentru toate obstacolele si problemele care apar in. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor suferi in aceasta saptamana - BERBECII simt presiune in toate relatiile

Saptamana 23 - 29 septembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Vei simti o presiune in toate relatiile pe care le ai, personale sau profesionale. Asteapta-te la.

HOROSCOP. Zodiile care se tem de o noua relatie

Exista cinci semne zodiacale care sunt deosebit de precaute cand vine vorba de viata amoroasa. HOROSCOPTaur Daca ar putea, Taurii ar face o verificare atenta a tuturor persoanelor care in.

HOROSCOP. Zodiile pe care te poti baza intotdeauna. Nu isi vor incalca niciodata promisiunile

Aceste semne zodiacale sunt cele mai de incredere. HOROSCOP TAUR - Atunci cand spun ca fac ceva, o vor face cu siguranta. Nu sunt de acord usor, insa atunci cand o fac, se dedica 100%. Isi vor respecta intot.

TICHETE DE VACANTA. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor sa foloseasca tichetele in extrasezon

Veste buna pentru angajatii care primesc tichete de vacanta! De anul viitor, cei care vor alege sa le foloseasca in extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anuntat.

Cine sunt personalitatile care vor avea bust in parcul Mihai Eminescu. Galatenii si-au exprimat optiunile printr-un sondaj organizat pe Facebook

Galatenii au avut de ales dintr-o lista cu 18 personalitati care s-au nascut in judetul Galati sau au avut o contributie majora la dezvoltarea culturii, stiintei, economiei sau educatiei din zona.

Copii si tineri care vor sa faca performanta

Ca in fiecare an, sute de copii si tineri cu performante deosebite in diverse domenii, care obtin premii nationale si internationale si au rezultate scolare de exceptie, aplica pentru programul de cursuri.

Stadioanele care vor gazdui Campionatul European U19 in 2021

Romania a primit dreptul de organizare al Campionatului European U19 de peste doi ani, iar Federatia Romana de Fotbal a anuntat deja orasele si stadioanele pe care se vor disputa partidele turneului final.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )