Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al LEULUI genial

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al LEULUI genial

Amintratin sezonul Leului, iar aceste trei zodii vor avea o perioada uimitoare. HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa iesi de unde ai fost ascunsa. In sfarsit a iesit si soarele pe strada ta. Raul. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire.

IMPORTANT! Ce PENSII vor avea ROMANII, in 2021! VEZI AICI CALCULELE facute de Ministerul Muncii

Legea pensiilor s-a modificat, prin urmare se va schimba si modalitatea de calcul a acestora. Vezi mai jos ce pensii vor avea romanii dupa anul 2021 dupa inlocuirea punctului de pensie cu valoarea punctului de.

Ce amenzi risca romanii care vor sa mearga cu masina in Italia, Franta sau Spania. Ce spun legile din aceste tari

Vacantele cu masina personala in Italia, Franta sau Spania nu vor mai fi niciodata la fel in viitorul apropiat. in Milano, au fost deja impuse niste restrictii pentru anumiti soferi si trebuie sa le cunosti, ca sa nu fii surprins cand ti se va interzice accesul in oras sau o sa vezi o amenda imensa .

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care mimeaza iubirea. Sa nu ai niciodata incredere in ele

Stim ca in complicata societate de azi e extrem de greu sa gasesti iubirea adevarata, dar cu cele 3 zodii de mai jos acest demers se transforma mai degraba intr-o misiune imposibila HOROSCOP.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ascund partea vulnerabila fata de ceilalti

Unii dintre noi ne pastram fricile si nesigurantele doar pentru tine din teama de a ne arata latura sensibila fata de ceilalti si de a nu parea slabi in fata lor. insa, exista si persoane.

AEP ANUNTA: Cei care vor sa voteze in strainatate prin corespondenta la alegerile prezidentiale se pot inscrie online

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand cu ziua de duminica, alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )