Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP. Zodiile care vor da lovitura in cel mai scurt timp

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor da lovitura in cel mai scurt timp

Sapte norocosi din zodiac vor ajunge treptat pe culmile succesului. Nativii zodiilor de mai jos vor fi de nerecunoscut! Sa cunoastem urmatorii oameni ai viitorului! HOROSCOP. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai.

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer cerebral

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer, sugereaza rezultatele preliminare ale unui studiu, relateazaBBC.

Horoscop. Relatiile zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai.

Eleste cel mai batran barbat din lume. Decizia radicalape care a luat-o la 114 ani - VIDEO

Fredie Blom e originar din Africa de Sud si urmeaza sa fie numit de catre cei de la Cartea Recordurilor cel mai batran om din lume. Pe data de 8 mai, Fredie a implinit varsta impresionanta de 114 ani si.

Compania aeriana care lanseaza cel mai lung zbor din lume

O companie aeriana e pregatita sa lanseze cel mai lung zbor din lume, unde vei avea timp suficient sa te plictisesti de cateva ori. Sunt o multime de zboruri in care poti sa dormi de cateva ori si sa mai ai timp si sa contempli asupra deciziei care te-a facut sa alegi o asemenea ruta.

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea rubricii Secrete intre fete de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedita cerere in casatorie. Totul s-a intamplat in garajul casei in care ea si logodnicul sau locuiesc.

Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a ajuns cel mai bogat ISRAELIAN

Roman Abramovici a devenit cel mai bogat israelian! Magnatul rus si patronul clubului de fotbal Chelsea Londra a sosit luni in Israel si a obtinut cetatenia israeliana, El a aterizat la bordul.

Zodiile care vor avea noroc in luna iunie: castiguri financiare, promovari si lansarea unor afaceri de succes

Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si isi vor consolida pozitia la locul de munca.

Horoscop. Trei zodii care vor avea un succes fantastic in luna iunie

Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si isi vor.

HOROSCOP pentru BANI in saptamana 28 mai - 3 iunie 2018. Ce efect are Luna plina asupra banilor tai

Saptamana 28 mai 3 iunie 2018 sfarseste sezonul de primavara si da startul celui de vara 2018 si al lunii iunie 2018. Cel mai important aspect astral este Luna plina din Sagetator ce are loc marti 29 ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )