Libnet.ro
UNICEF

16:01

HOROSCOP. Zodiile care vor trece printr-o schimbare majora de Valentines Day! Taurii radiaza

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor trece printr-o schimbare majora de Valentines Day! Taurii radiaza

Ziua Indragostitilor le aduce schimbari acestor patru zodii. Trebuie sa fie pregatite sa isi deschida inima. HOROSCOPTAUR- Radiezi energie sexaual si pasiune. Stii exact ce iti doresti si cum sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Valentines Day de cosmar. Va fi oribil pentru ele

Valentines Day este despre iubire, bombonele, flori Dar nu e pentru toata lumea asa. Astrologii nu au pentru toate zodiile previziuni cu inimioare, trandafiri si romantism. Pentru ca vedeta zilei de 14.

HOROSCOP. Zodiilecare vor avea o saptamanade cosmar. Au nevoie de multa rabdare pentru a trece cu bine peste ea

Saptamana 11 - 17 februarie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge din ce in ce mai prost. HOROSCOP RAC- Ceva se termina ai altceva incepe. Pregateste-te pentru cea mai.

Schimbare MAJORA! Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Ce categorie de angajati este vizata

Schimbare majora pentru sute de mii se romani. Potrivit unui proiect de lege o categorie de angajati va iesi mult mai tarziu la pensie! Senatorul Liviu Brailoiu a cerut ca politistii si militarii sa fie.

HOROSCOP. Semnele zodiacale care vor avea un sezon al Pestilor plin de magie. Totul le merge perfect!

Intram in zodia Pesti pe 18 februarie, iar aceste trei zodii se pregatesc pentru o perioada minunata. HOROSCOPRAC- Esti gata sa incepi o calatorie plina de magie. Orice ai decide sa.

HOROSCOP. Semnele zodiacale care vor avea un sezon al Pestilor de cosmar. Se simt ranite si triste

Intram in zodia Pesti pe 18 februarie, iar aceste trei zodii se pregatesc pentru o perioada care le va aduce multa tristete. HOROSCOP BERBEC- Nu ai stare si te simti mai anxioasa ca niciodata. Esti.

HOROSCOP. Zodia care va avea succes pe plan sentimental in perioada urmatoare

Daca o anumita zodie si partenerul ei sunt discreti cu privire la relatia lor, aceasta are sansa sa aiba un viitor excelent. Daca nu isi fac publice problemele, nimeni nu ii poate influenta in.

Eugen Teodorovici, despre protestele oamenilor care vor autostrazi n zona Moldovei: Aceste situatii se ntmpla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva dect sa instige

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici considera ca manifestatia din Piata Victoriei a celor care cer construirea de autostrazi in zona Moldovei se intampla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva decat sa instige. intrebat vineri, la finalul sedintei de Guvern, daca au fost alocati bani pentru autostrada Targu Mures-Iasi prin proiectul de buget pe 2019, ministrul a spus ca sunt undeva la 9 milioane n. red. lei).

Provocare pentru hackeri din partea Elvetiei. Cat vor primi cei care vor pirata votul electronic

Elvetia le ofera premii in bani hackerilor care vor reusi sa pirateze viitorul sau sistem de vot electronic. O simulare de alegeri se va desfasura incepand de la 25 februarie, iar cei ce se simt in stare.

Atentionare pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Pentru a facilita accesul cetatenilor romani pe piata fortei de munca din spatiul UE/SEE, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) ofera servicii gratuite de informare/consiliere/mediere persoanelor care doresc sa ocupe locurile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )