Libnet.ro
UNICEF

05:30

HOT! Anda Adam prezinta videoclipul noului single Daca ar fi

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Anda Adam prezinta videoclipul noului single Daca ar fi

Dupa ce si-a lansat noul single, Daca ar fi, in cadul galei RMA 2013, astazi, una dintre divele din showbizul romanesc Anda Adam lanseaza videoclipul oficial pentru acest nou single. Filmat in regia lui Florin Botea, videoclipul este unul de stare, cu o poveste simpla, despre incurcatele cai ale iubirii sau despre iubirea vazuta ca . continuă pe Devorator Monden

HOT! Alexo a lansat videoclipul noului single Fata de bani gata!

Tanarul in varsta de 18 ani, finalist al show-ului M-a facut mama Artist difuzat la Prima TV, a lansat astazi un nou single. Dupa succesul avut cu melodia I wanna care s-a bucurat de un succes international imens, Alexo ne aduce in prim plan noua sa melodie Fata de bani gata ce descrie majoritatea fetelor .

HOT! Antonia si Puya ne prezinta videoclipul pentru Hurricane

Antonia si Puya ne prezinta azi videoclipul pentru Hurricane. Aceasta piesa reprezinta prima colaborare pe care artista o are cu Puya si s-a bucurat de un real succes, acumuland peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube la 3 saptamani de la lansare. Regizorul videoclipului Hurricane este Iulian Moga, cu care de asemenea, Antonia a lucrat .

HOT! Britney Spears prezinta noul single Work Bitch

Britney Spears isi pregateste revenirea in muzica cu lansarea unei noi piese si a unui nou clip, in care artista apare aproape goala. Work Bitch a aparut in online mai devreme si reprezinta primul extras pe single de pe cel de-al optulea album al lui Britney, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa .

Catalin Botezatu o rasfata pe Anda Adam in cele mai romantice locatii!

Atat Catalin Botezatu cat si Anda Adam se afla astazi la Sibiu, cu ocazia celei mai asteptate gale de premiere din industria muzicala romaneasca, Media Music Awards. Inainte de inceperea evenimentului, cei doi s-au retras in cel mai romantic loc din Sibiu pentru a savura impreuna o cafea cu parfum de. amor?.

Exclusiv! Catalin Botezatu si Anda Adam nu merg la nunta Biancai!

Anda Adam si Catalin Botezatu au fost invitati la nunta cuplului Bianca Dragusanu-Victor Slav. Desi prezenta lor ar crea mare valva si, implicit, rating pentru televiziunea care va difuza imaginile, fostii lor iubiti nu vor participa la eveniment.

Exclusiv! Botezatu si Anda Adam nu merg la nunta Biancai!

Anda Adam si Catalin Botezatu au fost invitati la nunta cuplului Bianca Dragusanu-Victor Slav. Desi prezenta lor ar crea mare valva si, implicit, rating pentru televiziunea care va difuza imaginile, fostii lor iubiti nu vor participa la eveniment.

Anda Adam a inflorit dupa despartirea de Victor Slav!

Dupa despartirea de Victor Slav, Anda Adam parca este mai infloritoare pe zi ce trece! Cariera muzicala ii merge de minune, iar imaginea ei sexy face ravagii printre barbatii din Romania.

Anda Adam incaseaza 5000 de euro ca sa poarte rochii de gala

Anda Adam a dat startul unui parteneriat cu designerul Ana Radu. Artista va purta de acum inainte rochiile create de aceasta si, in plus, va incasa si 5000 de euro pentru ca ii va rosti numele in interviurile pe care le va acorda de acum inainte.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )