Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOT! Andrei Leonte lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Te sun eu!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Andrei Leonte lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Te sun eu!

Andrei Leonte, marele castigator al primei editii X Factor revine cu un nou single si videoclip extrem de fresh si jucaus: Te sun eu. Te sun eu vorbeste despre dragostea adolescentina si vine cu un videoclip vesel in care multe fete si multi baieti se distreaza intr-un club, socializeaza si canta la karaoke. In tot . continuă pe Devorator Monden

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

HOT! M.I.B revin cu un nou videoclip, pentru piesa Worry About Yourself First feat. Bomi!

Trackul reprezinta o colaborare cu Bomi, membra a formatiei A Pink, fiind concomitent si prima data cand baietii de la M. B colaboreaza cu o membra a unui girl band. Dupa ce le-au oferit fanilor lor un teaser excitant si au dezvaluit mai multe fotografii din cadrul clipului, M. B ne prezinta acum si versiunea full a .

HOT! Akcent lanseaza un nou clip, pentru piesa Lacrimi curg!

Akcent lanseaza Lacrimi curg, primul single si videoclip in limba romana in noua formula, ce promite sa devina hit in scurt timp! Lacrimi curg este promovat de casa de discuri Roton si vine cu o noua atitudine, cu trupa live, cu un scenariu bine gandit, o poveste tensionata cu scene de dragoste, lumini obscure, pistoale .

HOT! Jevice revin cu un nou clip, pentru piesa Dont Answer The Phone + cu un nou EP Like A Dream!

Hana si Juri, membrele duo-ului Jevice, le-au oferit fanilor lor pe trei decembrie o dubla surpriza si anume atat lansarea unui nou videoclip, pentru piesa Dont Answer The Phone, cat si lansarea primului EP din cariera, intitulat Like A Dream. Compusa si produsa de Tina si KAVE, piesa Dont Answer The Phone marcheaza comebackul fetelor .

SUPERHIT! Baietii de la ANIMAL X lanseaza un nou clip, pentru piesa Stralucesc la fel!

Dupa un an de la lansarea single-ului Povestea noastra, cei cinci baieti de la Animal X, Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere, revin cu un nou videoclip. Piesa ce se bucura de un frumos clip se numeste Stralucesc la fel si este una lenta, o balada care se potriveste de minune cu perioada sarbatorilor de .

HOT! T-ara lanseaza 2 videoclipuri pentru noua piesa Do You Know Me?!

Cele sase membre ale formatiei sud-coreene le-au oferit fanilor posibilitatea ca pe 1 decembrie sa se delecteze pentru prima data cu clipul piesei Do You Know Me?, acesta fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment live. Acum cateva ore insa contul de Youtube al labelului KT Music a preluat clipul si l-a incarcat pe pagina sa.

HOT! LPG incing atmosfera in noul videoclip Ppang Ya Ppang Ya!

Formatia sud-coreeana si-a facut de curand comebackul in formula de noua membre, incepand a participa si a canta la diferite show-uri muzicale. Acum putin timp insa fetele de la LPG s-au decis ca e cazul sa ofere si ceva nou-nout publicului, astfel ca a fost lansat un nou clip, pentru piesa Ppang Ya Ppang Ya.

HOT! Ashanti lanseaza un lyric video pentru piesa I Got It feat. Rick Ross!

Asa cum era de asteptat, cantareata americana incepe sa isi promoveze din ce in ce mai mult noul single oficial, intitulat I Got It, al patrulea extras de pe viitorul sau album, BraveHeart. Materialul este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. I Got It reprezinta o colaborare cu rapperul Rick Ross dupa ce, .

Colbie Caillat lanseaza un lyric video pentru piesa Hold On!

Hold On reprezinta primul single extras de pe viitorul album al lui Colbie Caillat, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit, materialul fiind programat sa se lanseze in primul sfert al anului 2014. Piesa, produsa de Ryan Tedder, solistul formatiei OneRepublic, beneficiaza acum si de un frumos lyric video. Efectele speciale si jocurile .

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )