Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOT! Ashanti lanseaza un lyric video pentru piesa I Got It feat. Rick Ross!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Ashanti lanseaza un lyric video pentru piesa I Got It feat. Rick Ross!

Asa cum era de asteptat, cantareata americana incepe sa isi promoveze din ce in ce mai mult noul single oficial, intitulat I Got It, al patrulea extras de pe viitorul sau album, BraveHeart. Materialul este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. I Got It reprezinta o colaborare cu rapperul Rick Ross dupa ce, . continuă pe Devorator Monden

HOT! ANIMAL X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel! Vezi aici un scurt teaser + galerie foto!

La mai bine de un an de la single-ul Povestea noastra, Animal X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii Decembrie. Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar, iar rolurile principale sunt jucate de Serban si modelul Sabina Trandafir. Pe 2 decembrie lansam cea .

SUPERHIT! Baietii de la ANIMAL X lanseaza un nou clip, pentru piesa Stralucesc la fel!

Dupa un an de la lansarea single-ului Povestea noastra, cei cinci baieti de la Animal X, Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere, revin cu un nou videoclip. Piesa ce se bucura de un frumos clip se numeste Stralucesc la fel si este una lenta, o balada care se potriveste de minune cu perioada sarbatorilor de .

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia .

HOT! Pepe lanseaza Iubire ca niciodata in colaborare cu Jimmy Dub!

Pepe traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere artistic si pentru ca inspiratia a fost si este cuvantul de ordine in 2013, surprizele nu au intarziat sa apara. Astfel, la numai o luna dupa ce s-a auzit pentru prima oara Ce fata, o piesa ce se bucura de un feedback foarte bun, Pepe lanseaza .

HOT! Major Lazer revine cu un nou super clip, pentru piesa Sweat feat. Laidback Luke Ms. Dynamite!

Dupa ce a innebunit mapamondul cu hitul Get Free, proiectul dancehall Major Lazer, infiintat de DJ-ul si producatorul american Diplo, ne ofera un nou single oficial, Sweat, dezvaluind concomitent si videoclipul acestuia. Hipnotizant este cuvantul care ar putea descrie clipul piesei Sweat, acesta evidentiindu-se gratie culorilor fosforescente si miscarilor de dans si jocurilor de culori .

HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Mika, Karam, Hyunmin, Injun si Jay, pe scurt The Boss, si-au lansat luna aceasta primul mini album dupa doi ani de pauza, intitulat Chapter II, care, odata cu el, aduce si o schimbare de imagine in ceea ce ii priveste pe membrii formatiei. Recent, membrii The Boss le-au oferit fanilor lor si versiunea full a .

Fresh! MELLINA colaboreaza cu Sloupi Lucky Way, pentru piesa O stea cazatoare!

La scurt timp dupa ce a lansat piesa Maine, Mellina revine cu o colaborare de senzatie. Frumoasa artista lanseaza piesa O stea cazatoare, in colaborare cu Sloupi si Lucky Way. Piesa O stea cazatoare este compusa de Radu Alexandrescu Thats Right). Textul piesei este conceput de Radu si Mellina, iar orchestratia este realizata de Sloupi .

HOT! Super Junior ne ofera un short music video pentru noul lor single Blue World!

Sunteti pregatiti sa intrati in lumea albastra a baietilor de la Super Junior? Acum cateva ore membrii formatiei sud-coreene au dezvaluit online o versiune scurta a videoclipului piesei Blue World, single care umeaza a fi lansat oficial pe 11 decembrie. Cu siguranta noul clip nu ii va dezamagi pe fanii Super Junior, baietii aratand tuturor .

New artist: Brit Smith intra pe mana lui will.i.am si colaboreaza cu acesta pentru piesa Provocative (hiDhi)!

O noua Brit ajunge pe mana super producatorului will. am. Dupa ce celebra Britney Spears a colaborat cu membrul BEP pentru hitul Scream Shout si acesta i-a produs noul album de studio, Britney Jean, a venit randul lui Brit Smith sa beneficieze de mana binefacatoare a artistului. Cea care se anunta a fi o noua .

James Arthur lanseaza un videoclip pentru versiunea acustica a piesei Recovery!

Compusa in colaborare cu Tiago Carvalho si Ina Wroldsen, piesa Recovery este cel de-al doilea single oficial extras de pe albumul de debut eponim al lui James Arthur lansat la inceputul lunii noiembrie. Pe 28 noiembrie cantaretul britanic a incarcat pe contul sau de Vevo un videoclip alb-negru pentru versiunea acustica a piesei Recovery. Simplu, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )