Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOT! Ellie White lanseaza videoclipul piesei Fell, un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Ellie White lanseaza videoclipul piesei Fell, un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini!

Ellie White lanseaza prima colaborare cu un artist international. Noul videoclip al artistei, Feel, este un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini, cel care a mixat alaturi de nume mari din industrie, precum Tiesto, David Guetta, Bob Sinclair si Felix Da House Cat. Piesa Feel este compusa de Ellie White in perioada in care . continuă pe Devorator Monden

Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Sa incepem cu inceputul! Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman si Andy Hurley, intr-un cuvant Fall Out Boy, isi vor lansa pe 15 octombrie cel de-al patrulea EP din cariera, intitulat PAX AM Days, de pe care au si extras un prim single, Love, Sex, Death. PAX AM Days contine in total opt trackuri, cel .

HOT! George Hora lanseaza un nou videoclip: Nu te uita!

La inceput de toamna, George Hora revine cu o piesa de dragoste care topeste inimi! Single-ul Nu te uita a fost lansat cu un videoclip care transmite foarte multa emotie, realizat de Ionut Trandafir Trandafilm), colaborator frecvent al Studio 66. In 2013 George Hora a avut un record de lansari, si a bifat colaborari cu .

HOT! Justin Timberlake lanseaza astazi albumul The 20/20 Experience: 2 of 2! Asculta aici albumul full!

Continuarea albumului The 20/20 Experience, declarat cel mai bine vandut album al anului 2013, soseste astazi, 30 septembrie, in bratele noastre. Noul material al lui Justin Timberlake a fost produs si compus in colaborare cu bunul prieten si colaborator al artistului, Timbaland. De pe The 20/20 Experience: 2 of 2, pe care cantaretul l-a descris .

HOT! Rihanna, sexy in clipul piesei Pour It Up! Vezi aici fotografii de la filmari!

Frumoasa cantareata din Barbados ne va incanta in zilele ce urmeaza cu mult intarziatul clip al single-ului Pour It Up, al treilea extras de pe ultimul album lansat de RiRi, Unapologetic. Rihanna a postat in weekend-ul ce tocmai a trecut cateva fotografii extrem de sexy de la filmarile acestui clip. Artista apare purtand intr-unele un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )