Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Sa incepem cu inceputul! Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman si Andy Hurley, intr-un cuvant Fall Out Boy, isi vor lansa pe 15 octombrie cel de-al patrulea EP din cariera, intitulat PAX AM Days, de pe care au si extras un prim single, Love, Sex, Death. PAX AM Days contine in total opt trackuri, cel . continuă pe Devorator Monden

Skylar Grey a lansat clipul piesei Back From The Dead feat. Big Sean Travis Barker!

Cel de-al cincilea single oficial de pe ultimul album al artistei americane beneficiaza acum si de un clip oficial care a avut premiera acum cateva ore. Back From The Dead face parte de pe cel de-al doilea album al lui Skylar Grey, intitulat Dont Look Down, lansat anul acesta in iulie. Clipul piesei, care este .

Britney Spears va lansa clipul piesei Work B***h pe 1 octombrie!

Dupa ce ieri diva ne-a mai oferit inca o fotografie teaser si un scurt fragment din clipul piesei Work B***h, la scurt timp Britney Spears a anuntat ca pe 1 octombrie vom avea parte de intreg videoclipul. Acesta a fost regizat de catre Ben Mor, acelasi care s-a ocupat si de regia videoclipului piesei Scream .

HOT! Wale ne prezinta clipul piesei Golden Salvation!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel de-al treilea album din cariera, intitulat The Gifted, prin lansarea unei noi piese promotionale, intitulata Golden Salvation, al carei clip a avut premiera pe 30 septembrie. For the price of fame, what would you do to have them say your name?, intreaba Wale in noua sa piesa in .

HOT! Rihanna, sexy in clipul piesei Pour It Up! Vezi aici fotografii de la filmari!

Frumoasa cantareata din Barbados ne va incanta in zilele ce urmeaza cu mult intarziatul clip al single-ului Pour It Up, al treilea extras de pe ultimul album lansat de RiRi, Unapologetic. Rihanna a postat in weekend-ul ce tocmai a trecut cateva fotografii extrem de sexy de la filmarile acestui clip. Artista apare purtand intr-unele un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )