Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOT! Eric Saade lanseaza un lyric video pentru noul sau single Boomerang!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Eric Saade lanseaza un lyric video pentru noul sau single Boomerang!

Noua piesa a heartbreaker-ului suedez face parte de pe cel mai recent material de studio al sau, intitulat Forgive Me, care a fost lansat la sfarsitul lunii august. Boomerang este cel de-al treilea single oficial extras de pe album. Single-ul a fost compus in colaborare cu Jason Gill si Julimar JSon Santos, Boomerang fiind lansat . continuă pe Devorator Monden

HOT! Pitbull si Ke$ha ne prezinta un lyric video sexy pentru piesa Timber!

Noul single cantat in colaborare de cei doi artisti va fi inclus pe noua editie a albumului Global Warming, intitulata Global Warming: Meltdown, care va fi lansata pe 25 noiembrie. Timber a fost produsa de Dr. Luke, Cirkut si Sermstyle, piesa beneficiind acum si de un lyric video foarte hot. In timpul difuzarii versurilor cantate .

HOT! Demi Lovato a dezvaluit coperta si lyric video-ul piesei Neon Lights!

Talentata cantareata americana pare ca abia de acum incepe sa isi promoveze cu adevarat ultimul material de studio, intitulat simplu Demi, care a fost lansat anul acesta in mai. Acum cateva ore Demi Lovato a dezvaluit online atat coperta celui mai recent single al sau, Neon Lights, cat si lyric video-ul acestuia. Coperta ne infatiseaza .

Fresh! Noni feat. Shatyr lanseaza piesa Easy to love (Lyric Video)

Noni a lansat single-ul Easy to love, insotit de un lyric video cat se poate de incitant! Cunoscut ca fiind pustiul simpatic, se pare ca Noni s-a maturizat atat ca imagine cat si ca sound. Single-ul reprezinta o colaborare cu un artist urban, Shatyr, alaturi de care a lansat si piesa MoneyChin in urma cu .

Un nou demo video pentru Xbox One ofera un tur virtual [VIDEO]

Aflata la doar cateva saptamani de la lansare, XboX One primeste un nou clip video oficial ce ofera un tur virtual al consolei si al meniului acesteia. Video-ul reprezinta un hands-on oficial realizat de Microsoft, in speranta ca va atrage si mai mult atentia consumatorilor, si va creste desigur numarul de precomenzi pentru aceasta. Pana veti da click pe video-ul de mai jos, reamintim configuratia lui Xbox One. Consola va avea un procesor personalizat de la AMD, cu 8 nuclee [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )