Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOT! Estelle lasa inhibitiile deoparte si lanseaza cea mai fierbinte piesa din cariera! Asculta aici Make Her Say (Beat It Up)!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Estelle lasa inhibitiile deoparte si lanseaza cea mai fierbinte piesa din cariera! Asculta aici Make Her Say (Beat It Up)!

Desi au trecut doi ani de cand cantareata britanica nu a mai lansat un album de studio, Estelle continua sa. continuă pe Devorator Monden

Cea mai GRAVA criza in cei 23 de ani de independenta. Exista temerea izbucnirii unui RAZBOI CIVIL in Ucraina

PROTESTEUCRAINA: Ucraina se confrunta incepand de marti cu cea mai grava criza in cei 23 de ani de independenta, ani marcati de o viata politica tensionata si de o revolutie portocalie, dar.

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in.

Romania si-a luat adio de la cea mai constanta sportiva a tarii la Jocurile Olimpice de Iarna: Eva, un vis ratat, altul indeplinit la Soci

Eva Tofalvi 35 de ani), cea mai cunoscuta atleta care a facut parte din delegatia tricolora din 1998 pana acum, a bifat cea de a cincea participare la o editie a JO. Din pacate, ea a ratat un obiectiv care i-ar fi adus o suma importanta din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR).

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun a obtinut un rezultat decent in concursul desfasurat luni la Soci. Cei doi au incheiat proba pe locul 17, care reprezinta cea mai buna clasare a unor romani la Olimpiada de Iarna de la Soci.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, scrie, pe blogul personal, ca inclina sa creada tot mai mult ca fratele sau avea dreptate cand i-a spus, in luna decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata sa acceptand sa conduca TVR.

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului.

Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea turneu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urcat pe 9 in lume.

FOTO VIDEO Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea trofeu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala de tenis jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urca pe locul 9 in lume.

Anemia feripriva, cea mai frecventa deficienta nutritionala la copiii din Romania.

Anemia feripriva apare ca o consecinta a nivelului redus de fier in organism si poate afecta persoane de toate varstele, insa copiii sunt cei mai vulnerabili. Studiile arata ca 40% din prescolarii si 23% din scolarii din Romania se confrunta cu aceasta deficienta nutritionala care, in timp, poate avea consecinte grave. Avand in vedere ca 40% din copiii sub 5 ani si 1 din 4 copii de varsta scolara sufera de anemie feripriva, putem spune ca aceasta deficienta reprezinta o problema grava de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )