Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOT! J. Balvin revine si lanseaza single-ul 6 AM, un featuring cu Farruko!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! J. Balvin revine si lanseaza single-ul 6 AM, un featuring cu Farruko!

Columbianului J Balvin revine si lanseaza un nou single, intitulat 6 AM, un featuring cu Farruko, artist nominalizat la premiile Latin Grammy. 6 AM e un track reggaeton, in stilul clasic latino al columbianului, a fost scris in intregime de catre J Balvin si produs de catre Alejandro Sky Ramirez. Noul single face parte de . continuă pe Devorator Monden

HOT! Austin Mahone prezinta noul single oficial Banga! Banga!!

Desi era programata sa fie dezvaluita online pe 10 noiembrie, noul single al lui Austin Mahone, intitulat Banga! Banga!, a fost difuzat in premiera pe un post de radio american ieri, cinci noiembrie. Produsa de Sean Garrett, piesa Banga! Banga! contine numeroase influente urbane fiind considerata opusul single-ului What About Love in timp ce soundul .

New artist: Third D3gree vor sa dea lovitura cu single-ul de debut Different Kind Of Love!

Third D3gree este un trio australian alcatuit din membrii Vanessa Kelebek Skrypczak, Jacinta Gulisano si Jordan Rodrigues. Toti trei si-au incercat norocul individual in auditiile celui de-al cincilea sezon X Factor Australia, ajungand insa in final sa fie pusi impreuna si sa formeze un grup. Third D3gree au terminat pe locul patru in cadrul show-ului .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )