Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Austin Mahone prezinta noul single oficial Banga! Banga!!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Austin Mahone prezinta noul single oficial Banga! Banga!!

Desi era programata sa fie dezvaluita online pe 10 noiembrie, noul single al lui Austin Mahone, intitulat Banga! Banga!, a fost difuzat in premiera pe un post de radio american ieri, cinci noiembrie. Produsa de Sean Garrett, piesa Banga! Banga! contine numeroase influente urbane fiind considerata opusul single-ului What About Love in timp ce soundul . continuă pe Devorator Monden

HOT! Austin Mahone va reveni cu un nou single oficial Banga! Banga!!

Anuntul a fost facut prin intermediul retelelor de socializare, Austin Mahone postand pe contul sau de Instagram un scurt clip care infatiseaza doar coperta animata a noului sau single ce isi schimba culorile permanent pe parcursul celor cateva secunde. Lansarea single-ului Banga! Banga! marcheaza si revenirea in peisajul muzical a lui Austin Mahone dupa ce .

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

HOT! Kelis va reveni cu un nou single oficial Rumble!

Cantareata americana devenita celebra gratie hiturilor Milkshake si Trick Me este pregatita sa ia cu asalt topurile si radiourile din intreaga lume cu un nou single oficial, intitulat Rumble, care este extras de pe viitorul sau material discografic, al saselea ca numar, intitulat Food. Rumble este asteptat sa se lanseze la sfarsitul aceste luni si .

Future prezinta coperta single-ului Real True feat. Miley Cyrus Mr Hudson!

Noua piesa a rapperului american este extrasa ca single oficial de pe viitorul sau material de studio, intitulat Honest, care va fi lansat la inceputul anului 2014. Real True beneficiaza de aparitia ca featured artists a fostei vedete Disney Miley Cyrus si a cantaretului Mr Hudson. Acum cateva ore Future a dat publicitatii coperta .

Union J au confirmat viitorul single oficial Loving You Is Easy!

Piesa este extrasa de pe albumul de debut eponim al formatiei Union J care a fost lansat pe 28 octombrie prin intermediul casei de discuri RCA Records. Lansarea ca single oficial a piesei Loving You Is Easy a fost confirmata pe contul de Twitter al membrului Josh Cuthbert. Loving You Is Easy va fi cel .

Britney Spears a dezvaluit coperta si versurile noului single oficial Perfume!

Frumoasa cantareata le-a oferit fanilor sai in urma cu cateva ore atat coperta, cat si versurile noului sau single oficial, intitulat Perfume, care este extras de pe viitorul sau album, Britney Jean. Coperta o infatiseaza pe Britney Spears usor nostalgica, fiind dezvaluite doar chipul cantaretei si umarul sau stang, titlul albumului fiind scris intr-un mod .

Fresh! Britney Spears a dezvaluit noul single Perfume!

In urma cu cateva ore frumoasa artista a dezvaluit pe pagina sa oficiala de Facebook, in premiera mondiala noul ei single, Perfume. Perfume este o piesa compusa de Britney Spears insasi in colaborare cu talentata Sia Furler, producatorul acesteia fiind will. am si Chris Baide care scoate in evidenta o latura mult mai sensibila a lui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )