Libnet.ro
UNICEF

23:00

HOT! Jaejoong revine cu clipul piesei Just Another Girl + albumul WWW!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jaejoong revine cu clipul piesei Just Another Girl + albumul WWW!

Pe numele sau intreg Kim Jaejoong, artistul sud-coreean isi incanta fanii cu mult anticipatul clip al noului sau single, intitulat Just Another Girl, dar si cu albumul sau de debut oficial, intitulat WWW, care este lansat astazi, 29 octombrie. WWW este un acronim de la Who, When, Why. Just Another Girl se dovedeste a fi . continuă pe Devorator Monden

HOT! Geri Halliwell filmeaza clipul piesei Half Of Me! Vezi aici o fotografie teaser!

Dupa ce in urma cu cateva zile fosta membra Spice Girls le-a oferit fanilor sai spre ascultare noul single, Half Of Me, in versiune de studio, artista incepe sa ne dezvaluie si detalii despre clipul aferent piesei. Astfel, in fotografia de la filmarile clipului recent postata pe contul de Twitter al cantaretei o putem vedea .

HOT! Trouble Maker lanseaza clipul piesei Now + mini albumul Chemistry!

Duo-ul sud-coreean alcatuit din membrii HyunA si Hyunseung revin in atentia fanilor cu un nou single, un nou clip si un nou EP, intitulat Chemistry, care, desi va fi lansat oficial pe 31 octombrie, piesele incluse pe acesta sunt deja disponibile online. Piesa Now, cunoscuta si sub titlul There Is No Tomorrow, beneficiaza de un .

Ke$ha va lansa clipul piesei Supernatural pe 30 octombrie!

Noua piesa a artistei care va beneficia de un videoclip este extrasa ca cel de-al patrulea single oficial de pe albumul Warrior, materialul de studio lansat de Ke$ha in noiembrie 2012. Supernatural, care va fi difuzata la radiourile din US incepand cu patru noiembrie, a fost compusa in colaborare cu Bonnie McKee, Lukasz Gottwald, Henry .

DJ Khaled a lansat clipul piesei I Feel Like Pac/I Feel Like Biggie feat. Rick Ross, Meek Mill, T.I., Swizz Beatz Diddy!

O noua lunga colaborare de pe recentul album al lui DJ Khaled, intitulat Suffering From Success, beneficiaza de un clip oficial. I Feel Like Pac/I Feel Like Biggie este o piesa care aduce un omagiu rapperilor 2Pac si The Notorious B. , doua dintre cele mai mari nume hip-hop din istorie. I Feel Like Pac/I Feel .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )