Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Katy Perry prezinta un trailer + un preview al albumului Prism!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Katy Perry prezinta un trailer + un preview al albumului Prism!

Mai este fix o saptamana pana in momentul lansarii celui de-al treilea album din cariera cantaretei americane, intitulat Prism, care va poposi in magazine pe 22 octombrie. Acum cateva ore Katy Perry a postat online atat un trailer, cat si un preview al viitorului material. In cadrul trailerului, care dureaza doar cinci secunde, nu vedem . continuă pe Devorator Monden

HOT! Katy Perry a interpretat live piesele Roar si Walking On Air la Saturday Night Live! Vezi aici momentele artistei!

Introdusa in scena de catre actorul Bruce Willis, gazda celei mai recente editii a celebrului show, Katy Perry a incantat audienta cu doua dintre ultimele sale piese lansate, Roar si Walking On Air. Daca pentru Roar a adoptat un look salbatic si pare a fi adus jungla lui Tarzan pe platoul emisiunii, pentru Walking On .

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa All That Matters + un trailer al filmului Believe 3D!

Asa cum se intampla in mai toate cazurile lansarilor de piese, si noul single promotional al lui Justin Bieber a scapat mai devreme pe internet, starnind valva in randul fanilor sai. All That Matters este cea de-a doua piesa din cadrul maratonului Music Mondays, dupa Heartbreaker, aceasta urmand a se lansa oficial maine, 14 octombrie.

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa G.U.Y.!

Prescurtare de la Girl Under You, aceasta piesa este unul dintre trackurile incluse pe viitorul album al cantaretei, ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. In urma cu doar cateva ore excentrica Gaga a postat pe contul sau de Youtube un scurt fragment din piesa G. Desi avem parte de putin peste 10 secunde .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )