Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOT! Lady Gaga a lansat videoclipul piesei Applause!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga a lansat videoclipul piesei Applause!

Monstruletilor, asteptarea a luat sfarsit! Excentrica artista ne ofera poate cel mai asteptat clip al acestei veri, cel al piesei Applause. Asa cum se stie, Gaga accepta orice provocare pentru a-si promova proiectele. Nu a facut exceptie nici in acest caz. Imaginile alb-negru din clip se imbina cu imagini pline de culoare. Lady Gaga apare . continuă pe Devorator Monden

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Hail To The King!

Noul single al formatiei este primul extras de pe albumul cu acelasi nume care urmeaza a fi lansat pe 27 august. Piesa Hail To The King a fost produsa de catre Mike Elizondo, iar de regia videoclipului s-a ocupat Syndrome. Clipul piesei, realizat in alb-negru, este plin de momente ce aduc aminte de perioada medievala .

Arctic Monkeys au lansat videoclipul piesei Whyd You Only Call Me When Youre High?!

Formatia britanica este pregatita sa revina in atentia publicului cu un nou album, intitulat AM, care va fi lansat pe noua septembrie. Intre timp insa avem parte de videoclipul celui de-al treilea single extras de pe viitorul album, intitulat Whyd You Only Call Me When Youre High?. Inainte de acest single, baietii au promovat alte .

Chris Brown si Nicki Minaj au lansat videoclipul piesei Love More!

Petrecere, fete frumoase, dans si rap a la Nicki Minaj! Asa s-ar descrie cel mai nou clip marca Chris Brown de a carui regie s-a ocupat chiar el. Love More este cel de-al treilea single extras de pe albumul X, dupa piesele Fine China si Dont Think They Know Me. Actiunea videoclipului este relativ simpla: .

APPLAUSE? Noul clip al lui Lady Gaga duce arta la un nou nivel!

Chiar daca piesa Applause nu place tuturor si nu s-a vandut foarte bine pe iTunes, cand vine vorba de clipuri Lady Gaga pastreaza stacheta sus si reuseste sa impresioneze si de aceasta data. Clipul este regizat de doi fotografi danezi si este, in opinia majoritatii, o noua opera de arta. Continue reading .

Katy Perry o bate crunt pe Lady Gaga! Hitul ei, Roar, conduce in clasamentul de vanzari!

Noile lor hituri au fost lansate in acelasi timp, insa Lady Gaga nu mai domina clasamentele de vanzari asa cum se intampla cand a lansat Born This Way. Din contra, Katy Perry cu piesa Roar conduce in clasamentul vanzarilor de pe iTunes cu vanzari aproape duble fata de Lady Gaga. Continue reading .

Enrique Iglesias a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Turn The Night Up!

Cantaretul spaniol pastreaza in acest nou single stilul dance abordat pe ultimul sau material, intitulat Euphoria, insa adauga un sound electro puternic. Turn The Night Up este confirmat ca prim single extras de pe viitorul album al lui Enrique, al 10-lea din cariera si al doilea bilingv per total. Piesa, compusa de catre artist insusi .

Zendaya ne incanta cu videoclipul piesei Replay!

Vedeta Disney este gata sa revina in atentia fanilor, insa de aceasta data nu cu un nou rol ci cu primul sau album. Dupa ce a lansat diferite piese pentru coloana sonora a unor pelicule realizate de Disney si pentru serialul Shake It Up, iata ca Zendaya Coleman isi lanseaza primul sau single, Replay, care .

FOTO Un oligarh ucrainean de origine pakistaneza pompeaza milioane de dolari in cariera sotiei sale pentru a o transforma intr-o noua Lady Gaga

Oligarhul ucrainian Mohammed Zahoor, de origine pakistaneza, si-a croit propriul drum prin viata de la saracie lucie pana la construirea unui imperiu de otel de miliarde dolari. Succesul afaceristul nu s-a oprit aici, ci a cucerit inima uneia dintre cele mai cunoscute vedete din tara, care i-a devenit sotie. Acum magnatul se foloseste de bogatia lui pentru a-si transforma sotia in urmatoarea Lady Gaga a Europei.

Baietii de la Blue revin in atentia fanilor cu videoclipul piesei Break My Heart!

Antony, Duncan, Lee si Simon au colaborat pentru realizarea acestui clip cu dansatoarea Immodesty Blaize, fapt care aduce un touch burlesque. Membrii formatiei chiar au declarat de curand ca videoclipul este unul neobisnuit pentru ei. Umbrele, culorile si luminile sunt folosite intr-un mod artistic in acest videoclip. In cadrele in care apar membrii formatiei, pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )