Libnet.ro
UNICEF

14:00

HOT! Lally lanseaza videoclipul de debut, pentru piesa ZBOR!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lally lanseaza videoclipul de debut, pentru piesa ZBOR!

Un cuplu desprins, parca, din Frumoasa si bestia, Lally si luptatorul angolez Chris Davie, dau viata personajelor din clipul de debut al artistei. Povestea lor se numeste Zbor, iar scenariul, in varianta telegrafica, este urmatorul: se da una bucata printesa privata de libertate si izolata intr-un castel la care se ajunge cu greu. continuă pe Devorator Monden

HOT! The dAdA lanseaza un nou clip, pentru piesa Geamul potrivit!

Trupa The dAdA lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single. Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. In videoclip apar si doua personaje negative. Shift este cel care intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada. Cei 4 baieti de la The dAdA surprind cu un .

HOT! will.i.am, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si French Montana lanseaza videoclipul piesei Feelin Myself!

Trackul este extras ca single oficial de pe editia deluxe a albumului willpower pe care will. am o lanseaza astazi, 26 noiembrie, concomitent cu videoclipul piesei Feelin Myself. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperii Wiz Khalifa si French Montana si cantareata Miley Cyrus. Videoclipul, care a avut premiera in urma cu doar cateva ore, nu iese .

HOT! Pitbull si Ke$ha lanseaza videoclipul sexy al piesei Timber!

Dupa ce seara trecuta piesa celor doi a avut parte de prima interpretare live in cadrul galei American Music Awards 2013, rapperul american si excentrica artista ne ofera acum si clipul hitului lor, Timber. Urmand pasii lui Jay-Z si Bruno Mars, Pitbull este inca un artist trecut pe lista celor care isi lanseaza un videoclip .

HOT! Delia lanseaza un concept nou al pieselor live! Vezi aici clipul Vino la mine!

Odata cu lansarea oficiala a videoclipului Doar pentru tine, Delia adopta un concept nou al pieselor live. Prima melodie filmata in decorul noului clip este Vino la mine. Atmosfera pagana din Doar pentru tine a fost recreata de catre Tibi Hristu acelasi scenograf cu care a lucrat si la videoclip) cu ajutorul frunzelor uscate, al .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )