Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOT! The dAdA lanseaza un nou clip, pentru piesa Geamul potrivit!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! The dAdA lanseaza un nou clip, pentru piesa Geamul potrivit!

Trupa The dAdA lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single. Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. In videoclip apar si doua personaje negative. Shift este cel care intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada. Cei 4 baieti de la The dAdA surprind cu un . continuă pe Devorator Monden

Sevyn Streeter lanseaza un mini clip pentru o noua piesa Shattered!

Trackul face parte de pe EP-ul de debut al protejatei lui Chris Brown, intitulat Call Me Crazy, But, care va fi lansat pe trei decembrie. Asa cum ne-a informat in urma cu cateva saptamani, Sevyn Streeter are de gand sa lanseze cate un mini clip pentru fiecare track de pe material. Dupa piesele nEXt si .

HOT! Lally lanseaza videoclipul de debut, pentru piesa ZBOR!

Un cuplu desprins, parca, din Frumoasa si bestia, Lally si luptatorul angolez Chris Davie, dau viata personajelor din clipul de debut al artistei. Povestea lor se numeste Zbor, iar scenariul, in varianta telegrafica, este urmatorul: se da una bucata printesa privata de libertate si izolata intr-un castel la care se ajunge cu greu.

HOT! Justin Bieber lanseaza piesa Roller Coaster! Ascult-o aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Seria Music Mondays a ajuns la piesa cu numarul opt, aceasta intitulandu-se Roller Coaster si fiind dezvaluita publicului in urma cu doar cateva ore. Roller coaster, roller coaster/ One minute we were up, but the next we were falling down, canta Justin .

Hosni Mubarak, inculpat intr-un nou proces pentru deturnare de fonduri publice

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi judecat alaturi de cei doi fii ai sai intr-un nou proces de deturnare de fonduri publice, au anuntat duminica surse judiciare, transmite AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )