Libnet.ro
UNICEF

22:45

HOT! Mohombi is back! Asculta aici un fragment din noul sau single Movin feat. Birdman, KMC Caskey!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Mohombi is back! Asculta aici un fragment din noul sau single Movin feat. Birdman, KMC Caskey!

Artistul cu origini suedeze si congoleze care a innebunit mapamondul cu megahituri precum Bumpy Ride sau Coconut Tree este pregatit de comebackul sau in peisajul muzical. Ca prima dovada sta dezvaluirea unui fragment din noul single oficial al lui Mohombi, intitulat Movin. Piesa, produsa de RedOne, reprezinta o colaborare cu Birdman, KMC si Caskey si . continuă pe Devorator Monden

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul EP al lui Pitbull Meltdown!

Pe 25 noiembrie rapperul american isi va lansa noua editie a ultimului sau album, Global Warming, intitulata Global Warming: Meltdown. Pentru cei care deja si-au achizitionat versiunea standard a materialului, Pitbull va lansa separat si EP-ul Meltdown care va contine doar cele cinci noi piese. Pe noul mini album vom gasi cel mai recent single .

HOT! Chris Brown a lansat mixtape-ul X Files! Asculta aici toate piesele de pe material!

Chris Brown ne-a promis in urma cu cateva saptamani ca pe 19 noiembrie ne va oferi cinci piese noi-noute, nemaiauzite pana acum, si iata ca s-a tinut de promisiune. Artistul a dezvaluit nu cinci, ci sase noi piese, toate fiind incluse pe un mixtape intitulat X Files. Trackurile nu vor fi incluse pe viitorul album .

Kim Ye Rim si-a lansat primul album oficial din cariera Goodbye 20! Asculta aici toate piesele de pe material!

Membra formatiei sud-coreene Two Months revine in atentia publicului ca artista solo si isi lanseaza, dupa multe luni de asteptare, primul album din cariera, intitulat Goodbye 20. Noul sau material se evidentiaza gratie combinarii diferitelor stiluri muzicale care, puse laolalta, creeaza un sound eclectic. De pe Goodbye 20 tanara Kim Ye Rim a extras ca .

Fresh! Adora a lansat o noua piesa! Asculta aici S.O.S!

A avut o vara fierbinte si iata ca revine spre sfasit de an cu o noua piesa care se numeste S. Adora a colaborat pentru aceasta cu F. Charm si ce a iesit veti auzi si voi ascultand piesa. Adora a marturisit ca piesa a fost produsa in Studiourile LaNoy Production, de catre F. Charm.

Daughtry au lansat albumul Baptized! Asculta aici toate piesele de pe material!

Baptized este cel de-al patrulea album din cariera formatiei americane Daughtry care s-a lansat pe 19 noiembrie prin intermediul caselor de discuri RCA Records si 19 Recordings. Materialul contine in total 15 trackuri, inclusiv cele doua single-uri oficial extrase de pe acesta, Waiting For Superman si Long Live Rock Roll. Piesele de pe albumul .

New artist: Young Marqus, o noua speranta a industriei hip-hop! Asculta aici piesa SneakerHead feat. Wale!

Young Marqus, pe numele sau adevarat Terrell Marqus, este un pusti de doar 13 ani care incet-incet isi construieste o cariera solida in industria hip-hop. Tanarul rapper a fost numit de publicatia Source Magazine The Future of Hip-Hop si acesta nu este un lucru marunt! Nascut in Houston pe 29 decembrie 1999 si crescut doar .

R. Kelly a dezvaluit tracklistul oficial al albumului Black Panties + un fragment din piesa Legs Shakin feat. Ludacris!

Noul material discografic al artistului american va fi lansat pe 10 decembrie, acesta fiind cel de-al 12-lea album din cariera lui R. Kelly. Acum cateva ore cantaretul a dezvaluit online tracklistul oficial si full al albumului Black Panties, precum si un fragment din trackul care deschide materialul, intitulat Legs Shakin. Tracklistul contine, in versiune standard .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )