Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOT! Pusha T, inconjurat de fete sexy in clipul piesei Sweet Serenade feat. Chris Brown!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Pusha T, inconjurat de fete sexy in clipul piesei Sweet Serenade feat. Chris Brown!

Cu doar cateva ore inainte de lansarea albumului sau de debut oficial Pusha T le-a oferit fanilor clipul celui mai nou single al sau, Sweet Serenade, in colaborare cu Chris Brown. Piesa face parte de pe albumul My Name Is My Name, fiind cel de-al treilea single oficial de pe acesta. In cadrul clipului filmat . continuă pe Devorator Monden

Pusha T si Kendrick Lamar au lansat clipul piesei Nosetalgia!

O noua piesa promotionala dezvaluita de catre Pusha T de pe albumul sau de debut, My Name Is My Name, beneficiaza acum si de un clip. Nosetalgia reprezinta o colaborare cu unul dintre colegii de breasla ai rapperului, Kendrick Lamar. Clipul piesei Nosetalgia, realizat in alb-negru, ii prezinta pe cei doi rapperi plimbandu-se noaptea pe .

HOT! Senzuala Paris Hilton petrece pe cinste in clipul piesei Good Time feat. Lil Wayne!

Cu doar cateva ore inainte de a dezvalui clipul, Paris Hilton le-a oferit fanilor sai o prima auditie online a noului sau single, intitulat Good Time, in colaborare cu Lil Wayne. Ce putem spune despre clip este faptul ca, cu siguranta, fanii de sex masculin ai blondinei Paris sunt foarte incantati de noul sau clip.

Laura Pausini si Kylie Minogue, senzuale in clipul piesei Limpido!

Piesa in colaborare dintre artista italiana si cea australiana beneficiaza acum si de un clip in care avem parte de cateva cadre in care cele doua cantarete apar stand dezbracate in apa colorata stralucitoare, ceea ce da o alura senzuala clipului. Limpido, care are si o versiune in spaniola intitulata Limpio, este inclusa pe prima .

Shane Filan ne prezinta clipul piesei About You!

Fostul membru al grupului Westlife a dezvaluit astazi, sapte octombrie, videoclipul piesei About You, al doilea single oficial de pe primul sau material solo, You And Me, care va fi lansat pe patru noiembrie. In cadrul clipului sunt prezentate concomitent imagini cu artistul care se afla intr-un dormitor, apoi se plimba pe un hol al .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )