Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOT! Snoop Dogg lanseaza piesa Let the Bass Go!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Snoop Dogg lanseaza piesa Let the Bass Go!

Zilele lui Dogg nu au luat sfarsit. Snoop Lion revine si lanseaza piesa Let the Bass Go, de pe coloana sonora a desenelor animate Turbo. Artistul a declarat ca piesa este compusa in stilul sau vechi pe care il avea in anii anii 80, dar nu a ezitat sa adauge un bass puternic care prinde . continuă pe Devorator Monden

HOT! Eros Ramazzotti lanseaza clipul Fino AllEstasi feat Nicole Scherzinger

Eros Ramazzotti lanseaza videoclipul piesei Fino AllEstasi, pentru care italiano vero a colaborat cu frumoasa cantareata americana Nicole Scherzinger. Piesa Fino AllEstasi este extrasa de pe albumul Noi al lui Eros Ramazzotti, lansat in noiembrie 2012, a primit deja 3 discuri de Platina in Italia si cel de aur in Germania si a debutat pe .

HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Dupa ce a lansat in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta urmatorului sau single prin intermediul Instagram, Justin Bieber lanseaza astazi varianta full a piesei Heartbreaker. Coperta pentru acest single aduce putin a 808s and Heartbreaker, lansat de Kanye West si putem specula ca are legatura cu o relatie incheiata, cea dintre Justin Bieber .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )