Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOT! Tamy colaboreaza cu Bibanu miXXL, pentru single-ul Acolo!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Tamy colaboreaza cu Bibanu miXXL, pentru single-ul Acolo!

Dupa succesul pe care l-a avut cu piesele Yeke Yeke, Round Round si dupa ce a fost in top 5 la radiouri cu piesa Teach Me, Tamy revine in aceasta toamna cu un nou single incendiar. Track-ul, intitulat Acolo, este un featuring cu Bibanu MixxL si ne dezvaluie personalitatea senzuala a artistei. Prin intermediul piesei . continuă pe Devorator Monden

HOT! LORA lanseaza un nou videoclip, pentru single-ul Puisor!

Lora, una dintre cele mai iubite si ascultate soliste ale acestui moment, isi lanseaza noul videoclip, pentru piesa Puisor. Dupa ce primavara aceasta a tinut Capu sus, Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa Puisor, lansat impreuna cu MediaPro Music! Lora a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, .

HOT! Mamasita l-a intalnit pe Fat Frumos in noul clip! Vezi aici cum arata!

Single-ul cu peste 5 milioane de vizualizari in doar 3 luni, Fat Frumos, beneficiaza de un videoclip de imagine in care frumoasei Mamasita i se indeplinesc toate dorintele. Dupa lungi cautari se pare ca frumoasa Mamasita l-a intalnit pe Fat Frumos in nou clipul pentru single-ul ei cel mai recent, semnat de echipa Narcotic Creation! .

HOT! Eminem si Rihanna prezinta noul single The Monster!

Acum cateva ore a poposit pe internet una dintre cele mai fierbinti colaborari ale acestui an. Dupa ce in anul 2010 au dominat topurile cu megahitul Love The Way You Lie, rapperul Eminem si frumoasa cantareata Rihanna fac din nou echipa, de data aceasta pentru piesa The Monster, cel de-al patrulea single extras de pe .

HOT! Mariah Carey, sexy pe coperta single-ului The Art Of Letting Go!

Cu doar doua saptamani inainte de lansarea noului sau single oficial, The Art Of Letting Go, diva a dat publicitatii coperta acestuia care ne prezinta o Mariah Carey foarte sexy asupra careia anii nu si-au lasat amprenta. Artista este infatisata in imaginea sexy purtand un costum de baie intreg crosetat stand in genunchi pe o .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )