Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOT! lanseaza in colaborare cu Ralflo, piesa Te vreau langa mine!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! lanseaza in colaborare cu Ralflo, piesa Te vreau langa mine!

Dupa un sir de piese lente, cum ar fi End of time, Listen I pray, revine cu un featuring alaturi de Ralflo. Aceasta colaborare aduce pe ritmuri moderne un mesaje de iubire simplu si concret: Te vreau langa mine! Tavi si-a dorit ca aceasta melodie sa transmita importanta unei persoane dragi in viata . continuă pe Devorator Monden

HOT! Tudor Turcu lanseaza primul videoclip din cariera Nu minti!

Dupa ce a luptat cu mii de concurenti in cadrul concursului X Factor, castigatorul celei de-a 2 a editii, Tudor Turcu, ne prezinta primul sau videoclip. Compusa de Gabriel Huiban, Nu minti este o balada rock ce accentueaza timbrul puternic a lui Tudor Turcu si ii pune in valoare calitatile muzicale, pe care le-a demonstrat .

HOT! Elena Gheorghe lanseaza O simpla melodie! Vezi aici cum arata clipul piesei!

Magia sarbatorilor de iarna i-a cuprins pe artistii romani, iar dupa ce unii cantareti au lansat colinde, acum Elena Gheorghe prezinta videoclipul piesei O simpla melodie, care incepe cu un mesaj de incurajare. Nimeni nu e singur de Sarbatori. Sunt aici pentru tine si iti daruiesc O simpla melodie, este mesajul pe care Elena il .

HOT! D-Unit ne incanta cu piesa lor de comeback Its You feat. Soomi + un teaser oficial al clipului!

Noua piesa a fetelor de la D-Unit reprezinta o colaborare cu Soomi, fosta membra a formatiei 5dolls. Its You a fost lansata pe sase decembrie alaturi de un teaser oficial al viitorului videoclip al piesei. Desi D-Unit au promovat piese puternice si ritmate, Its You este o piesa ceva mai dulce insa pastreaza acea energie .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )