Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOT! Tudor Turcu lanseaza primul videoclip din cariera Nu minti!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Tudor Turcu lanseaza primul videoclip din cariera Nu minti!

Dupa ce a luptat cu mii de concurenti in cadrul concursului X Factor, castigatorul celei de-a 2 a editii, Tudor Turcu, ne prezinta primul sau videoclip. Compusa de Gabriel Huiban, Nu minti este o balada rock ce accentueaza timbrul puternic a lui Tudor Turcu si ii pune in valoare calitatile muzicale, pe care le-a demonstrat . continuă pe Devorator Monden

Julie Mayaya, castigatoarea Vocea Romaniei sezonul 2, lanseaza primul single: Stay!

A trecut un an de cand Julie Mayaya a devenit Vocea Romaniei si artista s-a intors pe scena ce a consacrat-o pentru a lansa primul sau single Stay. Fosta eleva a lui Horia Brenciu porneste in cariera oficiala cu un sound cool si un look pe masura. Stay este si primul single de pe .

Julie Mayaya isi lanseaza primul single! Asculta piesa Stay!

Julie Mayaya, castigatoarea celui de-al doilea sezon Vocea Romaniei, s-a dedicat in ultimul an inregistrarii unui album ce va fi lansat in 2014. Pana atunci, Julie isi lanseaza primul single din cariera, care se numeste Stay.

HOT! lanseaza in colaborare cu Ralflo, piesa Te vreau langa mine!

Dupa un sir de piese lente, cum ar fi End of time, Listen I pray, revine cu un featuring alaturi de Ralflo. Aceasta colaborare aduce pe ritmuri moderne un mesaje de iubire simplu si concret: Te vreau langa mine! Tavi si-a dorit ca aceasta melodie sa transmita importanta unei persoane dragi in viata .

HOT! Elena Gheorghe lanseaza O simpla melodie! Vezi aici cum arata clipul piesei!

Magia sarbatorilor de iarna i-a cuprins pe artistii romani, iar dupa ce unii cantareti au lansat colinde, acum Elena Gheorghe prezinta videoclipul piesei O simpla melodie, care incepe cu un mesaj de incurajare. Nimeni nu e singur de Sarbatori. Sunt aici pentru tine si iti daruiesc O simpla melodie, este mesajul pe care Elena il .

HOT! Britney Spears prezinta noi imagini din videoclipul piesei Perfume! Vezi aici un scurt teaser!

Saptamana viitoare vom avea ocazia sa ne delectam cu intreg videoclipul piesei Perfume, cel de-al doilea single extras de pe noul album al divei, Britney Jean, care a fost lansat pe trei decembrie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui post de pe retelele de socializare in cadrul caruia artista a dezvaluit si un prim .

Cum arata primul magazin din gheata din Romania 150; Galerie Foto

Profi a inaugurat saptamana aceasta primul magazin din gheata din Romania, acesta fiind si prima unitate de retail modern din lume construita din gheata.

Lee Min Ho lanseaza un videoclip emotionant pentru piesa Painful Love!

Noua piesa a actorului si cantaretului sud-coreean Lee Min Ho apare pe coloana sonora a celebrului serial The Heirs, in cadrul caruia cantaretul joaca rolul personajului Kim Tan. De altfel, piesa Painful Love este nici mai mult nici mai putin decat tema principala a personajului sau. Trackul este descris ca fiind o frumoasa balada care .

Profi a inaugurat primul magazin din lume construit din gheata

Retailerul Profi a inaugurat ieri, in Capitala, prima unitate din lume construita din gheata, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )