Libnet.ro
UNICEF

11:46

HOT! Voltaj lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Ultima secunda!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Voltaj lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Ultima secunda!

Atunci cand toamna aduce ploi, iar sori ar fi niciunde, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului Ultima secunda. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului Bucuresti, te iubesc!, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de . continuă pe Devorator Monden

HOT! Loredana si Cornel Ilie lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti!

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti.

Loredana lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Nu stiu cine esti.

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa euro156;Nu stiu cine esti, o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti. euro156;Nu stiu cine esti, compusa de Cornel Ilie, este o melodie care va crea depedenta, dupa spusele Loredanei. Citeste si: Vocea Romaniei: un nou .

James Blunt lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Blue On Blue!

Noua piesa lansata de artistul britanic este extrasa ca single oficial de pe ultimul sau material de studio, intitulat Moon Landing, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Acum putin timp James Blunt a dezvaluit online videoclipul oficial al noului sau single, Blue On Blue, acesta fiind realizat cu ajutorul CGI computer-generated imagery). Clipul .

Criss si Vlad au lansat un nou videoclip, pentru piesa Till the end of time (by Play and Win)

Criss si Vlad au lansat cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa Till the end of time by Play and Win), lansata in urma cu aproape o luna. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de ore. In noul clip .

HOT! Maria Radu a lansat un nou clip, pentru piesa Alo feat. T.C.C.!

La doar cateva luni dupa lansarea ultimul videoclip, Maria Radu reapare, in atentia fanilor, cu un nou single Alo, un featuring cu TCC Tipul Cu Caciula), single ce este insotit de un videoclip de imagine cu o puternica forta vizuala, de sugestie si care ne vorbeste despre o poveste de dragoste regasita, o speranta si .

HOT! Pitbull si Ke$ha ne prezinta un lyric video sexy pentru piesa Timber!

Noul single cantat in colaborare de cei doi artisti va fi inclus pe noua editie a albumului Global Warming, intitulata Global Warming: Meltdown, care va fi lansata pe 25 noiembrie. Timber a fost produsa de Dr. Luke, Cirkut si Sermstyle, piesa beneficiind acum si de un lyric video foarte hot. In timpul difuzarii versurilor cantate .

Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Run This Town, in colaborare cu cantareata Rihanna si rapperul Kanye West, este un single extras de pe cel de-al 11-lea album din cariera lui Jay-Z, intitulat The Blueprint 3, lansat in septembrie 2009. Piesa a devenit un hit ajungand pana pe locul doi in Billboard Hot 100 si obtinand doua premii Grammy in 2010.

Fresh! Alina Eremia colaboreaza cu Vescan pentru piesa In dreapta ta!

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL Ami Deja Vu Vescan si Alina Eremia In dreapta ta. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music. Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la .

Nicole Scherzinger intra in atmosfera sarbatorilor de iarna si lanseaza versiunea sa pentru clasicul O Holy Night!

O alta diva a muzicii internationale doreste sa ne incalzeasca inimile in perioada ce urmeaza. Frumoasa si talentata Nicole Scherzinger, actualmente membru al juriului in cadrul X Factor UK, revine dupa luni bune in care nu am mai auzit nimic de ea din punct de vedere muzical. Artista a dezvaluit online de curand versiunea sa .

OCZ Vector 150 Un nou SSD pentru enterprise si pentru entuziasti

OCZ a lansat recent un nou SSD din gama celor destinate pentru statii de lucru, servere sau strict pentru entuziasti OCZ Vector 150. OCZ Vector 150 se bazeaza pe memorii de tip NAND Flash si, spre deosebire de SSD-urile pentru consumer, pe un controller proprietar. Cele trei SSD-uri din aceastp serie, cu capacitati de 120, 240 si 480 GB, promit o performanta sutinuta mai buna precum si o anduranta mai ridicata decat versiunile anterioare de Vector. SSD-urile OCZ Vector [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )