Libnet.ro
UNICEF

11:30

Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Jay-Z, dat in judecata pentru piesa Run This Town! Vezi aici cine il acuza si care e motivul!

Run This Town, in colaborare cu cantareata Rihanna si rapperul Kanye West, este un single extras de pe cel de-al 11-lea album din cariera lui Jay-Z, intitulat The Blueprint 3, lansat in septembrie 2009. Piesa a devenit un hit ajungand pana pe locul doi in Billboard Hot 100 si obtinand doua premii Grammy in 2010. continuă pe Devorator Monden

Fresh! Alina Eremia colaboreaza cu Vescan pentru piesa In dreapta ta!

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL Ami Deja Vu Vescan si Alina Eremia In dreapta ta. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music. Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la .

James Blunt lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Blue On Blue!

Noua piesa lansata de artistul britanic este extrasa ca single oficial de pe ultimul sau material de studio, intitulat Moon Landing, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Acum putin timp James Blunt a dezvaluit online videoclipul oficial al noului sau single, Blue On Blue, acesta fiind realizat cu ajutorul CGI computer-generated imagery). Clipul .

HOT! Pitbull si Ke$ha ne prezinta un lyric video sexy pentru piesa Timber!

Noul single cantat in colaborare de cei doi artisti va fi inclus pe noua editie a albumului Global Warming, intitulata Global Warming: Meltdown, care va fi lansata pe 25 noiembrie. Timber a fost produsa de Dr. Luke, Cirkut si Sermstyle, piesa beneficiind acum si de un lyric video foarte hot. In timpul difuzarii versurilor cantate .

Criss si Vlad au lansat un nou videoclip, pentru piesa Till the end of time (by Play and Win)

Criss si Vlad au lansat cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa Till the end of time by Play and Win), lansata in urma cu aproape o luna. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de ore. In noul clip .

Cargo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa A 5-a dimensiune.

Legendara trupa Cargo lanseaza, miercuri, un nou videoclip pentru piesa euro156;A 5-a dimensiune. Membrii trupei Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, care euro156;vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune, a completat Florin Barbu, bassistul .

HOT! Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa Te iubesc ft. Muneer!

Neylini lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Te iubesc, o piesa romantica, in limba romana, interpretata impreuna cu Muneer, un tanar artist talentat, originar din Emiratele Arabe. Noul clip a fost regizat de Florin Botea. Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, dupa Muleina si Dayla. Am stat 15 ore .

HOT! Maria Radu a lansat un nou clip, pentru piesa Alo feat. T.C.C.!

La doar cateva luni dupa lansarea ultimul videoclip, Maria Radu reapare, in atentia fanilor, cu un nou single Alo, un featuring cu TCC Tipul Cu Caciula), single ce este insotit de un videoclip de imagine cu o puternica forta vizuala, de sugestie si care ne vorbeste despre o poveste de dragoste regasita, o speranta si .

San E ne ofera un nou clip, pentru piesa Where Did You Sleep feat. Verbal Jint Swings!

Rapperul sud-coreean ne ofera prin intermediul acestui nou videoclip o prima portie de pe viitorul sau material discografic, intitulat NOT Based On True Story, care este asteptat sa se lanseze spre sfarsitul lunii noiembrie. San E joaca in clip rolul unui detectiv de ocazie care inspecteaza cu ajutorul oricarui obiect care ii iese in cale .

VIDEO Jay Z, dat in judecata pentru ca a plagiat un hit premiat cu Grammy

Casa de discuri TufAmerica il cheama in instanta pe rapperul Jay Z, din cauza piesei Run This Town 2009), pe care, sustin oficialii, a copiat-o dupa Hook Sling Part 1, melodia lansata de Eddie Bo in 1969, potrivit New York Daily News.

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )