Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hotararea CGMB privind decontarea combustibilului pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov care isi folosesc masinile la comun, anulata de instanta - ActiveWatch

Hotnews Hotnews,
 Hotararea CGMB privind decontarea combustibilului pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov care isi folosesc masinile la comun, anulata de instanta - ActiveWatch

Tribunalul Bucuresti a decis in prima instanta anularea unei hotarari a Consiliului General al Municipiului Bucuresti care prevede, printre altele, decontarea a 500 de lei lunar pentru benzina pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov care isi folosesc masinile la comun, anunta ActiveWatch. Organizatia a contestat in instanta decizia CGMB privind acordaraea de vouchere pentru combustibil pe motiv ca a fost adoptata fara ca proiectul sa fie pus in dezbatere publica. continuă pe Hotnews

Oana Bizgan, initiatoarea proiectului privind inasprirea pedepselor pentru pradatorii sexuali: Am cerut sanctiuni si mai mari. Drumul spre siguranta copiilor nostri e foarte lung (VIDEO)

Oana Bizgan, deputata independenta care a initiat proiectul pentru inasprirea pedepselor in cazul pradatorilor sexuali, a subliniat miercuri, in direct pe B1 TV, ca a propus sanctiuni mult mai mari si a.

Ungaria respinge propunerea Bruxelles-ului de a-si deschide granitele pentru cetatenii din tari non-UE. Viktor Orban face insa o exceptie

Ungaria nu permite accesul cetatenilor din afara spatiului UE, cu exceptia Serbiei, a transmis premierul Viktor Orban, dupa ce a fost dezbatuta propunerea Uniunii Europene prin care aceasta a solicitat statelor membre sa isi deschida granitele in cazul a 14 tari din afara Europei.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Profit in stagnare, venituri in crestere pentru Bursa din Bulgaria

Operatorul Bursei de Valori din Bulgaria Bulgarian Stock Exchange - BSE) a inregistrat un profit net consolidat de 1,3 milioane de leva 665. 000 de euro) in primul trimestru din 2020, nivel neschimbat fata de intervalul similar din 2019, conform seenews. com.

Mii de turisti au luat cu asalt plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, fara niciun respect pentru habitatele din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (VIDEO)

Mii de turisti au luat cu asalt in weekend plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Capul Midia, din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, anunta Administratia Rezervatiei Biosferei Delta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )