Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hotelierii bulgari vor sa ii fure pe romanii care nu mai pot ajunge in Grecia. Ce pachete turistice de nerefuzat ofera

Adevărul Adevărul,
Hotelierii bulgari vor sa ii fure pe romanii care nu mai pot ajunge in Grecia. Ce pachete turistice de nerefuzat ofera

Hotelierii din Bulgaria profita de restrictiile de calatorie impuse de Grecia si vin cu preturi atractive pentru turistii romani, preturile pachetelor turistice urmand sa fie reduse pana la jumatate fata de nivelul actual, mai ales in extrasezon, potrivit unui comunicat remis luni de agentia IRI Travel. continuă pe Adevărul

Romanii care pot primi 20.000 de lei de la stat. Trebuie sa aiba asta in casa!

Aceasta categorie de romani ar putea sa primeasca de la stat 20. 000 de lei daca detine un astfel de carnet in casa. Guvernul tehnocrat al lui Ciolos a dat in anul 2016 o ordonanta de urgenta prin care stabileste ca despagubirile pentru romanii care au depus economiile la Casa de Economii si Consemnatiuni pentru a-si achizitiona un autoturism Dacia vor fi facute sub forma unor titluri de stat emise pe numele CEC Bank si BRD.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Ce s-ar putea intampla, de fapt, la alegerile locale. Cum vor vota romanii

In contextul epidemiei de coronavirus, un senator USR a depus un proiect de lege pentru ca alegerile locale 2020 sa se desfasoare pe parcursul a doua zile. Politicianul cere adoptarea cat mai curand a propunerii si cere partidelor parlamentare sa nu-si bata joc de romani si de sanatatea lor. Ce s-ar putea intampla la alegerile .

Salarii majorate cu 25%. Cine sunt romanii care le vor primi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat legea, vineri seara. Ce prevede aceasta act normativ. Salariile vor fi majorate cu 25%. Care sunt romanii ce vor beneficia de aceste majorari La finele anului 2019 se prevedeau reduceri importante de fonduri pentru ministerele Sanatatii, Agriculturii sau a Dezvoltarii, dar in acelasi timp cresteri pentru Munca, Transporturi, Educatie .

Spania e gata sa o ia o decizie capitala. Ce se va intampla cu romanii care traiesc acolo

Spania ia o decizie uriasa! Ce urmeaza sa se intample cu romanii care traiesc acolo? E vorbea despre o veste imbucuratoare pentru cei de la noi. Spacia, decizie uriasa! Ce se intampla cu romanii? Ministrul Afacerilor Externe a abordat subiectul romanilor care muncesc si traiesc in Spania in cadrul unei convorbiri telefonice. Bogdan Aurescu a .

Schimbare importanta pentru romanii care stau la bloc. Legea a fost aprobata

Lege aprobata: inchiderea balcoanelor de la parter se va putea face dupa noi reguli. Documentatia acestui fapt va contine un acord primit din partea asociatiei de proprietari, nu a vecinilor, cum era pana acum. Momentan, proiectul de lege nu se aplica. E nevoie de publicarea lui in Monitorul Oficial. Schimbare pentru romanii care stau la .

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiunea de cenzura in august Luni il voi chema oficial pe Ludovic Orban in Parlament, sa spuna daca se mai pot organiza alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii nu vor mai astepta ridicarea starii de alerta si vor depune chiar din august motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL. El a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )