Libnet.ro
UNICEF

20:30

Howard Jacobson la Bucuresti: intalnire cu unul din cei mai apreciati scriitori britanici, autor al romanului Shylock este numele meu din cadrul proiectul Hogarth (P)

România Liberă România Liberă,
Howard Jacobson la Bucuresti: intalnire cu unul din cei mai apreciati scriitori britanici, autor al romanului Shylock este numele meu din cadrul proiectul Hogarth (P)

Howard Jacobson, unul dintre cei mai apreciati scriitori britanici ai momentului, castigator al Man Booker Prize si autor al romanului Shylock este numele meu, publicat de Editura Humanitas Fiction in cadrul Proiectului Hogarth Shakespeare, vine la Bucuresti. Autorul se va intalni cu publicul roman miercuri, 10 mai ora 19. 00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu. continuă pe România Liberă

Howard Jacobson la Bucuresti: intalnire cu unul din cei mai apreciati scriitori britanici, autor al romanului Shylock este numele meu din cadrul proiectul Hogarth

Howard Jacobson, unul dintre cei mai apreciati scriitori britanici ai momentului, castigator al Man Booker Prize si autor al romanului Shylock este numele meu, publicat de Editura Humanitas Fiction in cadrul Proiectului Hogarth Shakespeare, vine la Bucuresti. Autorul se va intalni cu publicul roman miercuri, 10 mai ora 19. 00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu.

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

Cei mai tineri lideri ce conduc sau au condus state democratice

Emmanuel Macron, in varsta de 39 de ani, ales duminica presedinte al Republicii franceze, va fi unul dintre cei mai tineri lideri ai unei democratie, scrie AFP.

Hidroelectrica a trimis corpul de control la filiala Hidroserv, unde a gasit mai multe nereguli

ACTUALIZARE 13:42 Ovidiu Agliceru: Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut istoric, de 482 milioane lei Producatorul de energie Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut de 482 milioane lei, cel mai mare castig trimestrial obtinut pana acum de companie, cu 100 milioane lei mai mare fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al companiei, Ovidiu Agliceru. ----------- Corpul de control al Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a finalizat in aceasta saptamana raportul in urma controlului efectuat cu privire la mai multe nereguli la Hidroserv, filiala sa de mentenanta, unde a fost in inspectie la solicitarea fostului administrator special, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru.

Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

O pasare a provocat intoarcerea din drum a unei aeronave Blue Air, care a decolat din Bucuresti catre Valencia la ora 7. Pasarea a intrat intr-unul din motoarele aeronavei, provocand defectarea.

Ce trebuie sa stie orice femeie despre cancerul ovarian, unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, avand cea mai mica rata de supravietuire dintre toate cancerele feminine. Anual, 250. 000 de femei din intreaga lume sunt diagnosticate cu.

Reinscrierile in invatamantul prescolar vor incepe luni, inscrierile din 22 mai

Reinscrierile copiilor in invatamantul prescolar vor incepe luni, iar inscrierile din 22 mai, informeaza MEN, via Agerpres.

Pianistul german Hauschka, nominalizat la Oscar, BAFTA si Globul de aur, concerteaza la Bucuresti

Pianistul german Hauschka Volker Bertelmann), considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni contemporani si nominalizat anul acesta la premiile Oscar, Bafta si Globul de Aur, va concerta in Romania pe 9 mai , de la ora 19. 00, la Sala Cinema Elvire Popesco din Bucuresti.

Incident in aer: Un avion care zbura pe ruta Bucuresti - Valencia, intors din drum, dupa ce o pasare a intrat la unul dintre motoare

Un avion al companiei Blue Air, care a decolat marti dimineata de pe Aeroportul Otopeni si care trebuia sa ajunga la Valencia s-a intors din drum, informeaza B1 TV. Totul s-a intamplat dupa.

Austria are o cota de peste 14% din investitiile straine

Austria este un investitor constant si unul dintre cei mai activi din tara noastra, cu o valoare a investitiilor directe de aproximativ 9 miliarde de euro in 2016, ceea ce inseamna o cota de peste 14% din totalul investitiilor straine din Romania, potrivit unui comunicat de presa al organizatiei oficiale de promovare a comertului din Austria.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )