Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai varstnic student a intrat in Cartea Recordurilor: in ce domeniu s-a specializat batranul de 96 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai varstnic student a intrat in Cartea Recordurilor: in ce domeniu s-a specializat batranul de 96 de ani

Un japonez in varsta de 96 de ani a stabilit de curand un nou record mondial Guinness, devenind cel mai varstnic student din lume care a absolvit o facultate. Acesta a urmat cursurile Universitatii din Kyoto, uimind cu performanta obtinuta. continuă pe Adevărul

Meci de fotbal de Cartea Recordurilor in Cehia: Castigatoarea a fost decisa dupa 52 de penalty-uri! (VIDEO)

Fotbal de Cartea recordurilor in Cehia. Meciul de baraj disputat intre FK Bastov si FC Frystak a intrat in cartea recordurilor dupa ce a fost nevoie de 52 de lovituri de departajare pentru a stabili.

Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au avut luni primele declaratii dupa anuntarea alegerilor locale in care au afirmat ca, in timp ce la Bucuresti rezultatul a fost unul dezamagit, in tara PNL a obtinut cel mai bun scor al sau de dupa 1990 si ca niciun coleg din partid nu le-a cerut demisia, de care nu se ascund. De asemenea, Gorghiu a precizat ca cel mai probabil nu va exista un Congres al partidului inainte de alegerile parlamentare.

Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

Constructia tunelului a durat 17 ani si a costat 11 miliarde euro, devenind cel mai lung tunel feroviar din lume si cel mai scump. Tunelul feroviar Seikan din Japonia, care leaga cele doua mari insule Honshu si Hokkaido, are 53,9 km, iar faimosul tunel sub Marea Manecii are 50,5 km.

Romania este la inaltime la Euro 2016. Cine este cel mai inalt jucator de la Campionatul European

N-avem cum sa nu fim la inaltime in Franta. Avem cel mai inalt jucator de la Euro: Pantilimon. Patru jucatori de la Euro au mai mult de 2 metri - dar Pantilimon se uita de sus la toti. Torje a prins si el podiumul.

Rata somajului din Polonia, la cel mai mic nivel din ultimii opt ani

Rata somajului in Polonia a scazut in luna mai la cel mai redus nivel din 2008, partial datorita deciziei companiilor multinationale de a-si stabili centre in cea mai mare economie emergenta din UE, informeaza Reuters.

Antonio Jakolis, cel mai bun pasator din Liga 1

Croatul Antonio Jakolis de la CFR Cluj a fost cel mai bun pasator in sezonul 2015/2016 din Liga 1, anunta Liga Profesionista de Fotbal LPF).

Costel Pantilimon, cel mai inalt jucator de la EURO 2016

Potrivit unei statistici oferite de UEFA, portarul nationalei Romaniei Costel Pantilimon este cel mai inalt dintre jucatorii participanti la Campionatul European din Franta.

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a aratat oarecum multumita, luni, de rezultatul votului la alegerile locale, precizand ca este cel mai bun scor al partidului de dupa 1990, dar se.

Partidul absentilor sociali (PAS). Cel mai mare partid din Romania

Nu voi comenta rezultatele acestor alegeri. Stim cu totii care sunt acestea. Stim cu totii ca PSD este marele castigator, ca PNL are o mare problema de existenta si functionare ca partid. De apreciat scorul obtinut de Uniunea Salvati Bucurestiul. Dar cel mai ingrijorator lucru din perspectiva mea a fost prezenta extrem de mica la vot.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. , pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani, cu o cota de piata de peste 25%, a declarat, saptamana trecuta, directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal, preluat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )