Libnet.ro
UNICEF

16:15

Humanitas la Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei 2016 (P)

România Liberă România Liberă,
Humanitas la Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei 2016 (P)

Editura Humanitas va asteapta in perioada 1-4 decembrie la Bookfest Brasov, impreuna cu Lucian Boia, Ioana Parvulescu, Marius Chivu, Vlad Zografi, Sabina Fati, Denisa Comanescu, Ana Barton si bestsellerurile toamnei 2016. continuă pe România Liberă

Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori, printre care Lucian Boia si Ioana Parvulescu

La Targul de Carte Bookfest Brasov va fi un prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei, in perioada 1-4 decembrie. Lucian Boia, Ioana Parvulescu, Marius Chivu, Vlad Zografi, Sabina Fati, Denisa Comanescu, Ana Barton sunt catia dintre autorii care vor fi prezenti la Brasov.

Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Oamenii obisnuiti sunt deja familiarizati cu economisirea, fie ca aceasta inseamna ca iei masa acasa sau sa petreci multe ori incercand sa gasesti cel mai ieftin zbor. in mod surprinzator insa, unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt incredibil de economi.

Simona Halep si Novak Djokovic au fost desemnati drept cei mai rapizi tenismeni din lume

Novak Djokovic si romanca Simona Halep au fost declarati cei mai rapizi jucatori de tenis din lume, potrivit unui studiu recent realizat de Tennis Australia.

Studiu Tennis Australia: Novak Djokovic si Simona Halep, cei mai rapizi jucatori de tenis din lume

Novak Djokovic locul 2 ATP) si Simona Halep 4 WTA) sunt, conform unui studiu al Tennis Australia cei mai rapizi jucatori de tenis din lume. Cercetarea a luat in considerare viteza pe minimum trei metri si analizand rezultatele de la ultimele trei editii de la Australian Open, informeaza tennisworldusa. org.

Masacrele comise de 10 dintre cei mai cumpliti asasini din istorie: Breivik, criminalul care a omorat 77 de persoane intr-o singura zi

De-a lungul timpului au fost facute o multime de filme sau au fost scrise carti despre criminali in serie, dar putini au fost cei care au omorat intr-o singura zi zeci de oameni. in cele ce urmeaza va vom prezenta cei mai cumpliti asasini din istorie, care in decursul unei singure zile au curmat vietile a zeci de persoane.

Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

O data pe an, cele mai sexy femei ale planetei se aduna in acelasi loc, pentru cea mai mare delifare de lenjerie intima din lume. Acest lucru s-a intamplat si ieri, 30 noiembrie, cand modelele.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )