Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

O data pe an, cele mai sexy femei ale planetei se aduna in acelasi loc, pentru cea mai mare delifare de lenjerie intima din lume. Acest lucru s-a intamplat si ieri, 30 noiembrie, cand modelele. continuă pe B1

Simona Halep si Novak Djokovic au fost desemnati drept cei mai rapizi tenismeni din lume

Novak Djokovic si romanca Simona Halep au fost declarati cei mai rapizi jucatori de tenis din lume, potrivit unui studiu recent realizat de Tennis Australia.

Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Oamenii obisnuiti sunt deja familiarizati cu economisirea, fie ca aceasta inseamna ca iei masa acasa sau sa petreci multe ori incercand sa gasesti cel mai ieftin zbor. in mod surprinzator insa, unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt incredibil de economi.

Cum au fost afectati cei mai bogati oameni din lume de rezultatul alegerile din SUA

Alegerile din SUA au generat volatilitati pe pietele financiare, unele valute au scazut, iar altele au crescut. Presedintia lui Donald Trump a afectat in mod direct sau indirect averile miliardarilor de top la nivel global. Vezi cine sunt astazi cei.

Cum au fost afectati cei mai bogati oameni din lume de rezultatul alegerilor din SUA

Alegerile din SUA au generat volatilitati pe pietele financiare, unele valute au scazut, iar altele au crescut. Presedintia lui Donald Trump a afectat in mod direct sau indirect averile miliardarilor de top la nivel global. Vezi cine sunt astazi cei.

A fost descoperita cea mai mare falie din lume

Geologii au descoperit si au documentat cea mai mare falie din lume, pentru a intelege cum s-a format aceasta de-a lungul timpului. Cea mai mare falie de pe Pamant este denumita Banda Detachment si se afla in zona de est a Indoneziei. Cercetatorul Dr. Jonathan Pownall, de la australian National University, este de parere ca [].

Calendarul Pirelli 2017 promoveaza NATURALETEA: Cele mai bune actrite din lume, FARA PIC DE MACHIAJ (VIDEO)

Pirelli a prezentat primele imagini din calendarul pentru 2017. Pentru al doilea an la rand, compania a decis sa apeleze la actrite celebre precum Nicole Kidman, Uma Thurman, Julianne Moore sau Kate.

Masacrele comise de 10 dintre cei mai cumpliti asasini din istorie: Breivik, criminalul care a omorat 77 de persoane intr-o singura zi

De-a lungul timpului au fost facute o multime de filme sau au fost scrise carti despre criminali in serie, dar putini au fost cei care au omorat intr-o singura zi zeci de oameni. in cele ce urmeaza va vom prezenta cei mai cumpliti asasini din istorie, care in decursul unei singure zile au curmat vietile a zeci de persoane.

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Studiu Tennis Australia: Novak Djokovic si Simona Halep, cei mai rapizi jucatori de tenis din lume

Novak Djokovic locul 2 ATP) si Simona Halep 4 WTA) sunt, conform unui studiu al Tennis Australia cei mai rapizi jucatori de tenis din lume. Cercetarea a luat in considerare viteza pe minimum trei metri si analizand rezultatele de la ultimele trei editii de la Australian Open, informeaza tennisworldusa. org.

Indienii au construit cea mai mare centrala solara din lume

Indienii au inaugurat de curand cea mai mare centrala solara din lume. Dupa opt luni de constructie, noua centrala solara din India a fost inaugurata in mod oficial. Centrala de la Kamuthi este cea mai mare din lume, depasind Topaz Solar Farm din statul american California. Conform site-ului The Next Web, aceasta va avea o [].

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )