Libnet.ro
UNICEF

13:30

Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Adevărul Adevărul,
Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Oamenii obisnuiti sunt deja familiarizati cu economisirea, fie ca aceasta inseamna ca iei masa acasa sau sa petreci multe ori incercand sa gasesti cel mai ieftin zbor. in mod surprinzator insa, unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt incredibil de economi. continuă pe Adevărul

Mitt Romney, unul dintre cei mai aspri critici ai lui Trump in campania electorala, este increzator ca ar putea deveni secretar de stat in noua administratie

Republicanul Mitt Romney s-a intalnit cu presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cu care a discutat despre posibilitatea de a deveni seful diplomatiei americane in noua administratie care va fi investita pe 20 ianuarie.

Masacrele comise de 10 dintre cei mai cumpliti asasini din istorie: Breivik, criminalul care a omorat 77 de persoane intr-o singura zi

De-a lungul timpului au fost facute o multime de filme sau au fost scrise carti despre criminali in serie, dar putini au fost cei care au omorat intr-o singura zi zeci de oameni. in cele ce urmeaza va vom prezenta cei mai cumpliti asasini din istorie, care in decursul unei singure zile au curmat vietile a zeci de persoane.

Simona Halep si Novak Djokovic au fost desemnati drept cei mai rapizi tenismeni din lume

Novak Djokovic si romanca Simona Halep au fost declarati cei mai rapizi jucatori de tenis din lume, potrivit unui studiu recent realizat de Tennis Australia.

Studiu Tennis Australia: Novak Djokovic si Simona Halep, cei mai rapizi jucatori de tenis din lume

Novak Djokovic locul 2 ATP) si Simona Halep 4 WTA) sunt, conform unui studiu al Tennis Australia cei mai rapizi jucatori de tenis din lume. Cercetarea a luat in considerare viteza pe minimum trei metri si analizand rezultatele de la ultimele trei editii de la Australian Open, informeaza tennisworldusa. org.

Analiza Initiativa Romania. Care sunt partidele cu cei mai multi penali si traseisti aflati pe listele pentru parlamentare

Miscarea civica Initiativa Romania a realizat o analiza a tuturor listelor pentru parlamentare in urma careia a aratat care sunt partidele cu cei mai multi candidati cu probleme penale si traseisti. Clasamentul patatilor e condus de ALDE, urmat de PMP si PSD.

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

(P) JYSK Romania plateste 15 lei/zi pentru tichetele de masa ale angajatilor sai

JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier si decoratiuni interioare din Europa, va majora, incepand cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masa acordate angajatilor sai. Astfel,.

Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

O data pe an, cele mai sexy femei ale planetei se aduna in acelasi loc, pentru cea mai mare delifare de lenjerie intima din lume. Acest lucru s-a intamplat si ieri, 30 noiembrie, cand modelele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )