Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hunedoara: O fata de 13 ani are dosar penal dupa ce a agresat o alta de 16 ani

B1 B1,
Hunedoara: O fata de 13 ani are dosar penal dupa ce a agresat o alta de 16 ani

O fata de 16 ani din Deva a fost batuta de o alta de 13 ani, in fata mai multor adolescenti, autoritatile sesizandu-se din oficiu, dupa ce au aparut imaginile pe o retea de socializare. Dosar. continuă pe B1

Un candidat la Consiliul Local din Campia Turzii are dosar penal dupa ce si-a batut iubita. Flaviu Virgil Voinescu e obligat sa participe la sedinte de consiliere psihologica (VIDEO)

Flaviu Virgil Voinescu, candidat al Partidei Romilor la Consiliul Local din Campia Turzii, s-a ales cu dosar penal si ordin de restrictie, prin care i se interzice sa se apropie de fosta iubita. El a fost reclamat.

Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Imagini socante cu o fata de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta cu salbaticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate in timp ce o lovesc si o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost retinuta, luni, iar parintii celorlalte trei agresoare au fost amendati cu cate 500 de lei.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan. Politia Capitalei i-a deschis tanarului un dosar penal pentru doua substante stupefiante

Ilie Badea Dumitrescu, fiul in varsta de 22 de ani al fotbalistului Ilie Dumitrescu, a fost oprit de catre politie si depistat pozitiv pentru consumul a doua substante interzise, iar tanarul s-a ales cu dosar penal.

VIDEO Copil batut de parintii unei fetite intr-un parc din Timis. Politistii au intocmit dosar penal

Politistii din Timis au intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente, dupa ce doi parinti l-au batut si l-au trantit la pamant pe un adolescent care le-ar fi lovit fiica cu o minge.

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

VIDEO Fetele care au snopit in bataie si au umilit o eleva de 13 ani, audiate. Violentele au starnit revolta

Cele patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din Targu Jiu, care au lovit cu o brutalitate iesita din comun o minora in varsta de 13 ani au fost identificate de politisti si audiate. Alaturi de acestea s-au aflat parintii lor.

Adolescenta de 13 ani, batuta si umilita de patru tinere. Imagini cu puternic impact emotional (VIDEO)

O adolescenta de 13 ani, dinTargu Jiu, a fost batuta si umilita de patru tinere, in timp ce era filmata de catre un tanar. Imaginile cu un puternic impact emotional au fost postate de.

VIDEO: Copil de 13 ani, snopit in bataie de parintii unei fetite lovita cu mingea de acesta

Un baiat de 13 ani a fost batut de mama si tatal unei fetite lovita cu mingea intr-un parc din local.

Portretul unei tinere artiste: publicata in volum la 13 ani. Arta este modul meu de a percepe lumea

Paraschiva Miriam Ichim este o eleva de nota 10 pe linie, picteaza de la 3 ani, iar in 2017 si-a facut debutul literar cu un volum de proza scurta si poezii, pe care l-a ilustrat cu propriile tablouri.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )