Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Playtech Playtech,
Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Dezvaluiri infioratoare despre Gheorghe Dinca continua sa iasa la iveala! O femeie, care i-a cazut victima barbatului, de-abia a reusit sa scape cu viata, iar aparitia politistilor la ea acasa, a incurajat-o sa povesteasca cosmarul prin care a trecut. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul, a povestit, ingrozita, femeia. Femeia violata de . continuă pe Playtech

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

Digi 24: EXCLUSIV. Ancheta in casa lui Gheorghe Dinca. Scannerul adus a oferit deja primele indicii

Scannerul adus pentru a face verificari in curtea lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a oferit deja primele indicii anchetatorilor, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de la fata locului de reporterul Digi24 Carla Tanasie.

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal e departe de final. Solul din curtea lui Gheorghe Dinca, scanat pana la patru metri adancime

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime. Anchetatorii vor curata.

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia .

Avocatul familiei Luizei, declaratie despre femeia care ar fi fost violata de Gheorghe Dinca: Nu a fost audiata. Daca li se oferea bani, asta nu e o agresiune

Tonel Pop a avut o prima reactie, dupa ce in spatiul public a ajuns informatia ca Gheorghe Dinca ar fi violat o femeie de 49 de ani. Avocatul familiei Luizei sustine ca acea femeie nu a fost audiata, insa ac.

Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce le-a spus astazi anchetatorilor

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dinca, barbatul suspectat ca ar fi violat si ucis cel putin doua tinere Luiza Melencu si Alexandra Macesanu) a inceput sa comunice cu.

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )