Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Playtech Playtech,
Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a lasat in urma familii indurerate, copii fara parinti, dar si o sotie care se roaga pentru Catalin Denciu, cel care a incercat sa salveze pacienti din fata flacarilor. Declaratiile facute despre acesta de catre Ministrul Sanatatii au infuriat-o pe femeie. Iata ce i-a transmis apoi Nelu Tataru . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Nelu Tataru, gafa monumentala in cazul medicului erou de la Piatra Neamt. Ce ii este interzis sa faca de acum inainte

Tragedia petrecuta la Piatra Neamt a marcat o tara intreaga, fiind cel mai dezastruos incendiu din ultimii cinci ani, dupa evenimentul tragic de la Colectiv. Pe langa bilantul catastrofal al victimelor, autoritatile au aparut, pe rand, cu informatii, unele mai grele decat celalalte. Ultima veste trista anuntata de ministrul Sanatatii a fost faptul ca medicul .

Sotia medicului-erou: I-am interzis lui Nelu Tataru lucrul acesta!

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt i-a interzis ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa mai dea informatii publice despre starea de sanatate a sotului ei.

NELU TATARU: Vor fi operationalizate 280 de paturi ATI

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern din aceasta seara, ca 24 de spitale au fost transformate in suport COVID si ca vor fi operationalizate 280 de noi paturi la terapie intensiva, intr-o perioada de 7 pana la 21 de zile.

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

Nelu Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI

In urmatoarea perioada, intre 7 si 21 de zile, vor fi operationalizate inca 280 de paturi de terapie intensiva, a anuntat Nelu Tataru, ministrul sanatatii, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a spus ca in ultimele 3 zile am facut o evaluare la nivel national si in Bucuresti a situatiei evolutiei pandemiei si am cautat suplimentarea paturilor de terapie intensiva la nivel national si in Bucuresti.

Nelu Tataru: Urmeaza sa operationalizam 280 de paturi ATI Fiecare unitate sanitara verificata in terapie intensiva primeste si un plan de conformare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit mai multe detalii, cu privire la cresterea capacitatii de tratare din sectiile ATI, in contextul numarului mare de cazuri de COVID-19. Nelu Tataru a precizat: in.

Nelu Tataru: Evaluam posibilitatile sa avem personal din afara tarii medici romani care vor sa se intoarca Haideti sa respectam regulile ca sa avem un numar scazut de cazuri si sa se poata odihni un pic si personalul medical (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca exista discutii in prezent pentru aducerea de personal medical din strainatate. in exclusivitate pentru B1 TV, miercuri, demnitarul liberal a precizat ca este.

Nelu Tataru: Cu achizitiile in curs, capacitatea de ventilatoare va ajunge la 146% in aprilie 2021 fata de ce a fost pana in aprilie 2020. Sectiile de Terapie Intensiva au trecut printr-o modernizare fortata trebuie verificate toate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, considera ca solutia cea mai urgenta in acest moment pentru ca tragedia de la Neamt sa nu se repete si in alte spitale din Romania este verificarea tuturor.

Nelu Tataru: in judetele sau orasele cu transmitere comunitara accentuata, avem si 80% de confirmari ale celor care se prezinta cu simptomatologie (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a comentat evolutia epidemiei de COVID-19, miercuri, in exclusivitate pentru B1 TV, si a explicat ca s-ar putea spune ca suntem pe un platou in acest moment, dar pe unul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )