Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr. continuă pe B1

VIDEO Momentul de sinceritate a lui Orban la lansarea programului de guvernare. Fac ceva la care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD

Premierul Ludovic Orban a scos atacurile la PSD din discursul de la lansarea programului de guvernare al PNL. Atacurile directe, caci seful guvernului a zugravit Romania din timpul guvernarii social-democrate din 2016 pana in 2019 drept una a coruptiei si saraciei. Dati-mi voi sa fac ceva care putini se asteapta din partea mea. Nu ma voi referi la PSD in acest discurs. nu vreau ca aceste alegeri sa fie ca toate cele din trecuT, a spus Orban, indemnand romanii sa iasa la vot si spunandu-le ce isi doreste el de la guvernare.

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie.

CTP s-a dezlantuit la adresa lui Nelu Tataru. Ce a putut spune si despre Klaus Iohannis

Romania zilelor noastre traieste intr-un paradox. Sistemul medical sufera, mai ales acum in aceasta perioada, iar politicienii PNL si PSD se acuza unii pe altii. Dar romanii sufera, in timp ce acestia fac jocuri politice, mai nou pe fata. Guvernul PNL daca ar face acum un bilant real, ar iesi in pierdere. Paradoxul zilelor noastre .

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

NELU TATARU: Vor fi operationalizate 280 de paturi ATI

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern din aceasta seara, ca 24 de spitale au fost transformate in suport COVID si ca vor fi operationalizate 280 de noi paturi la terapie intensiva, intr-o perioada de 7 pana la 21 de zile.

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

NELU TATARU: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

Nelu Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI

In urmatoarea perioada, intre 7 si 21 de zile, vor fi operationalizate inca 280 de paturi de terapie intensiva, a anuntat Nelu Tataru, ministrul sanatatii, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a spus ca in ultimele 3 zile am facut o evaluare la nivel national si in Bucuresti a situatiei evolutiei pandemiei si am cautat suplimentarea paturilor de terapie intensiva la nivel national si in Bucuresti.

Nelu Tataru: Urmeaza sa operationalizam 280 de paturi ATI Fiecare unitate sanitara verificata in terapie intensiva primeste si un plan de conformare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit mai multe detalii, cu privire la cresterea capacitatii de tratare din sectiile ATI, in contextul numarului mare de cazuri de COVID-19. Nelu Tataru a precizat: in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )