Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomita: Dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj, dupa ce un barbat l-a impuscat mortal pe un altul, la o partida de vanatoare

Hotnews Hotnews,
 Ialomita: Dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj, dupa ce un barbat l-a impuscat mortal pe un altul, la o partida de vanatoare

Un barbat de 47 de ani a murit dupa ce a fost impuscat in timpul unei partide de vanatoare desfasurate pe malul Dunarii, in judetul Ialomita, scrie News. ro. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj. Din verificarile efectuate a reiesit ca, in timp ce un barbat in varsta de 30 de ani, din orasul Harsova, se afla la o partida de vanatoare, impreuna cu alte 5 persoane, pe malul drept al fluviului Dunarea, in zona teritoriala a comunei Giurgeni, ar fi tras accidental intr-unul din barbatii care il insoteau, au aratat reprezentantii Politiei. continuă pe Hotnews

Ialomita: Dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj, dupa ce un barbat l-a impuscat mortal pe un altul, la o partida de vanatoare

Un barbat de 47 de ani a murit dupa ce a fost impuscat in timpul unei partide de vanatoare desfasurate pe malul Dunarii, in judetul Ialomita, scrie News. ro. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj. Din verificarile efectuate a reiesit ca, in timp ce un barbat in varsta de 30 de ani, din orasul Harsova, se afla la o partida de vanatoare, impreuna cu alte 5 persoane, pe malul drept al fluviului Dunarea, in zona teritoriala a comunei Giurgeni, ar fi tras accidental intr-unul din barbatii care il insoteau, au aratat reprezentantii Politiei.

Dosar penal deschis de politistii din Prahova dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet.

Prahova: Dosar penal deschis de politisti dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat, in orasul Plopeni

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet.

AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala

In sedinta BNCP a AUR s-a decis excluderea deputatului Mihai Lasca din partid, motivand ca, la momentul includerii sale pe listele de candidati AUR, acesta a omis sa prezinte conducerii partidului faptul ca este urmarit penal pentru organizare de grup infractional si este condamnat penal pentru vatamare corporala.

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din UE au urcat pentru prima oara peste 40 de euro tona

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din Uniunea Europeana au depasit, joi, pentru prima oara, 40 de euro tona, expunand poluatorii la cele mai ridicate preturi din istoria de 16 ani a pietei carbonului, transmite Reuters, citat de News.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

Salvamont: 26 de apeluri de urgenta primite in ultimele 24 de ore; cele mai multe - 11 - au fost pentru salvamontistii din Caras-Severin

Potrivit reprezentantilor Salvamont Romania, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 26 apeluri de urgenta, scrie news. ro. Dintre acestea, 11 apeluri au fost pentru Salvamont Caras-Severin - Formatia Muntele Mic, 3 apeluri pentru Salvamont Alba, cate 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov si Salvamont Predeal si cate un apel pentru Salvamont Harghita, Salvamont Lupeni, Salvamont Bistrita, Salvamont Azuga, Salvamont Voineasa, Salvamont Suceava, Salvamont Maramures, Salvamont Cluj. De asemenea, s-au primit 42 de apeluri prin care se solicitau sfaturi si informatii despre diferite trasee turistice din zona montana si despre starea partiilor din domeniile schiabile.

Sorin Cimpeanu, intrebat ce se poate face pentru elevii din anii terminali astfel incat sa nu se mai puna problema generatiilor pierdute: Asta este cel mai trist lucru care se poate intampla in orice tara (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat, vineri seara, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, cum a fost adaptata materia din acest an pentru elevii care vor sustine Evaluarea.

Atletico Madrid a facut un pas gresit in lupta pentru titlul din Spania

Atletico Madrid, echipa de pe primul loc din campionatul Spaniei, a remizat, scor 2-2, contra format.

Mese calde si ore remediale, au fost donate pentru copiii din mediul rural

Elevii din mediile defavoraziate au nevoie urgenta de ajutor pentru a recupera, pe cat posibil, decalajul provocat de restrictiile dictate de criza sanitara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )