Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorin Cimpeanu, intrebat ce se poate face pentru elevii din anii terminali astfel incat sa nu se mai puna problema generatiilor pierdute: Asta este cel mai trist lucru care se poate intampla in orice tara (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu, intrebat ce se poate face pentru elevii din anii terminali astfel incat sa nu se mai puna problema generatiilor pierdute: Asta este cel mai trist lucru care se poate intampla in orice tara (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat, vineri seara, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, cum a fost adaptata materia din acest an pentru elevii care vor sustine Evaluarea. continuă pe B1

Masca trebuie purtata inclusiv la orele de sport. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Este cerinta celor din domeniul sanatatii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca masca de protectie sanitara trebuie purtata inclusiv la orele de educatie fizica, precizand ca ultimul cuvant l-au avut cei din domeniul.

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile.

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Redeschiderea scolii a fost una cu multe emotii si dezbateri, iar din pacate, vestile rele abia incep sa apara. in cursul zilei de ieri, ministrul Educatiei a prezentat situatia cazurilor de Covid-19 in scoli, iar cifra rezultata dupa nici patru zile de scoala este dezastruoasa. Sorin Cimpeanu a explicat, de asemenea, care este sursa infectarilor .

SORIN CIMPEANU: 64 de elevi din Bucuresti au fost confirmati cu noul coronavirus pana joi, la ora 18:00

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca pana joi, la ora 18:00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: credeam ca sunt pregatit pentru predarea online. Dupa primele ore, mi-am dat seama cat de putine stiu

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca este mare nevoie de instruirea profesorilor pentru invatamantuil online, pecizand ca cine crede ca dupa ce pademia de coronavirus va fi trecut se va eveni.

Personalul din Educatie nu va avea prioritate la vaccinare, asa cum a sustinut Sorin Cimpeanu. CNCAV: Nu se modifica strategia. Daca se modifica ceva, anuntam

Miercuri, Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca din a doua jumatate a acestei luni, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Sorin Cimpeanu, concluzii dupa prima saptamana de scoala: Testarea este singura modalitate de a depista elevii pozitivi Cazurile din prima saptamana nu sunt generate de redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in exclusivitate, pe B1 TV despre situatia cazurilor de COVID-19 din scoli, dar si despre testarea elevilor in unitatile de invatamant, in baza acordului.

Sorin Cimpeanu: Elevii testati pozitiv sunt rezultatul unei infectari pe parcursul vacantei, inainte de inceperea semestrului 2 (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a tinut sa sublinieze joi seara, intr-o inetreventie pe B1 TV, ca infectarea cu coronavirus a celor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant, testati pozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )