Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ianis Hagi, aparat si de Gica Popescu: Noi explicatii pentru ca fiul Regelui a ajuns pe banca la Genk

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, aparat si de Gica Popescu: Noi explicatii pentru ca fiul Regelui a ajuns pe banca la Genk

Deocamdata, in CV-ul lui Ianis Hagi 20 de ani) la seniori figureaza trei echipe: Viitorul, Fiorentina si Genk. Desi talentat, pustiul a jucat, constant, doar la echipa patronata si antrenata de tatal sau. continuă pe Adevărul

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

Ianis Hagi: Sper sa ne razbunam pentru generatia lui tata in fata Suediei la un CM

Ianis Hagi a revenit in tara, pentru a se alatura lotului de tricolori convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru ultima dubla pe care urmeaza sa o sustina echipa nationala a Romaniei in fata Suediei si Spaniei, din campania de calificare la Europeanul din 2020.

Vesti bune pentru Ianis Hagi. A plecat antrenorul care-l uitase pe banca

Tanarul international roman Ianis Hagi a ramas fara antrenor la Genk.

Genk l-a demis pe antrenorul Felice Mazzu - O noua sansa pentru Ianis Hagi

Racing Genk, campioana en-titre a Belgiei, la care evolueaza romanii Ianis Hagi si Vladimir Screciu, a anuntat, marti, ca a incheiat colaborarea cu antrenorul Felice Mazzu. Ultima infrangere din campionat 0-2 cu Gent) i-a fost fatala tehnicianului belgian.

Ianis Hagi a ramas fara antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

Echipa de fotbal Racing Genk, campioana en titre a Belgiei, la care evolueaza romanii Ianis Hagi si .

Ludovic Orban il pastreaza pe Gica Popescu pe pozitia de consilier onorific pentru pregatirea Campionatului European din 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va mentine pe fostul mare fotbalist Gica Popescu pe pozitia de consilier onorific al prim-ministrului pentru pregatirea organizarii Campionatului European din.

Dancila a convocat sedinta CEX. Liderii din Moldova si Transilvania trebuie sa dea explicatii pentru rezultatele slabe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a convocat pentru marti sedinta Comitetului Executiv al partidului pentru a face o analiza a activitatii organizatiilor la alegerile din 10 noiembrie. PSD a pierdut in primul tur al alegerilor prezidentiale fiefuri importante din Moldova si Transilvania. Mai exact, liderii din Maramures, Neamt, Vrancea, Bacau si Constanta vor trebui sa dea explicatii pentru rezultatele slabe pe care le-au inregistrat.

Ianis Hagi, bomba cu ceas pentru nationala: De ce poate aparea un scandal mare din cauza sa

Gheorghe Hagi s-a potolit dupa ce fiul sau a devenit decarul nationalei la meciurile cu Feroe si cu Norvegia. Problema e ca, dupa spusele Regelui, cine are 10 pe spate trebuie sa si joace. Ceea ce fiul sau nu mai face la Genk.

Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru USR: Sa reduca din aceasta aroganta maxima!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu critica dura prestatia lui Dan Barna si a USR in campania pentru alegerile prezidentiale. Sper sa-si faca o analiza serioasa a prestatiei Barna, si a col.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )