Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, mesaj subtil pentru Mirel Radoi. Ce a transmis fotbalistul dupa primul antrenament la U21

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, mesaj subtil pentru Mirel Radoi. Ce a transmis fotbalistul dupa primul antrenament la U21

Ianis Hagi nu este afectat dupa ce Mirel Radoi l-a retrogradat la echipa nationala de tineret. Cel putin la nivel declarativ, fotbalistul lui Glasgow Rangers este foarte motivat. Vrea sa ajute reprezentativa U21 sa se califice din nou la Campionatul European. Pentru asta este nevoie de o victorie cu reprezentativa similara a Danemarcei. Partida decisiva . continuă pe Playtech

De ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Secretul s-a aflat, ce s-a intamplat intre ei

S-a aflat de ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mare si l-a convocat la echipa mica. Gica Popescu, presedintele clubului Viitorul, a comentat situatia lui Ianis Hagi, convocat la echipa nationala U21 pentru meciul cu Danemarca din preliminariile EURO. Mirel Radoi l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mica pentru .

Mirel Radoi, atacat de un greu al nationalei. Cum a gresit fata de Ianis Hagi

Mirel Radoi a fost luat la tinta de un alt component al Generatiei de Aur. Dorinel Munteanu l-a criticat pe selectioner pentru modul in care l-a tratat pe Ianis Hagi. Cel mai selectionat jucator din nationala Romaniei, 134 prezente, crede ca Ianis trebuia folosit mai mult. in aceasta toamna, fotbalistul lui Glasgow Rangers a avut .

Ianis Hagi, in centrul unui nou scandal. Controversele aparute dupa convocarea la nationala

Ianis Hagi a fost retrogradat de Mirel Radoi la nationala de tineret, iar mutarea se poate dovedi riscanta. Nana Falemi spune ca selectionerul este oarecum in contratimp, iar decizia sa l-ar putea afecta pe jucatorul lui Rangers. Mai mult, fostul jucator al Stelei spune ca asteapta sa vada ce reactie va avea Hagi jr. Daca .

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Selectionerul Mirel Radoi despre prostia de meci amical cu Belarus, demisie si revansa cu Norvegia

Pentru nationala Romaniei urmeaza ultimele trei partide ale anului, iar Mirel Radoi a discutat intr-o conferinta de presa despre situatia de la prima reprezentativa. Selectionerul a comentat si declaratia lui Mircea Lucescu, cel care afirmase ca meciurile amicale ale nationalelor sunt o prostie.

Surpriza pentru Ianis Hagi chiar maine. Ce i-au pregatit sefii de la Rangers

Ianis Hagi traverseaza cea mai grea perioada a sezonului, dupa doua partide in care nu a jucat nici macar un minut. A ramas pe banca in partidele cu Benfica si Kilmarnock, iar viitorul sau la club pare unul incert. Steven Gerrard l-a folosit ca titular o singura data in ultimele cinci partide de campionat. in .

Ianis Hagi, ingenunchiat de Steven Gerrard! Ce decizie a luat antrenorul lui Rangers pentru meciul de duminica

Internationalul roman din lotul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a fost rezerva pentru al treilea meci consecutiv. in precedentele doua dati nu a jucat nicun minut.

Ianis Hagi dupa convocarea la nationala de tineret: Bucuros sa fiu din nou aici

Internationalul Ianis Hagi a fost convocat de Adrian Mutu la nationala de tineret a Romaniei pentru meciul cu Danemarca, decisiv in vederea calificarii la Campionatul European de tineret din 2021.

Motivul disparitiei lui Ianis Hagi de la nationala mare

Ianis Hagi nu a fost convocat la prima reprezentativa a Romaniei pentru meciurile din noiembrie.

Record negativ atins de Ianis Hagi la Rangers! Ce ii pregateste Steven Gerrard pentru meciul din weekend

Internationalul roman de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi, traverseaza una dintre cele mai nefaste perioade din cariera sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )